A teraz Ty na wylocie, a Maja juz 4 miesiące skończyła [emoji3590] ale ten czas leci [emoji3590][emoji3590][emoji3590]Pamiętam jakby to było wczoraj [emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A teraz Ty na wylocie, a Maja juz 4 miesiące skończyła [emoji3590] ale ten czas leci [emoji3590][emoji3590][emoji3590]Pamiętam jakby to było wczoraj [emoji7]
To jeszcze poczekam9dpo. Tego samego dnia poleciałam na betę. Mój test z grudnia 2017 Zobacz załącznik 922282
Mam taką nadzieję, jutro wieczorem okaże się jaki będzie przyrost modlę się żeby było wszystko w porządku, liczę, że u mnie też było późno zagnieżdżenie i stąd niską beta, zaś z drugiej strony niektórym nie wychodzą nawet testy w dniu spodziewanej miesiączki a rodzą zdrowe dzieci, muszę przestań się zamartwiać prawda jest taka, że już i tak nic nie zmienię, jutro 7:30 idę na betę i będę miała jasność w piątek wizyta u ginaDokładnie kochana, przyrost jest najważniejszy, a nie pojedyńcza beta. Ja też miałam niziutka pierwszą bete, bo miałam pozno owu i pozno zagniezdzenie a dzisiaj mam termin porodu i czekam jak ba szpilkach. Ty za niecałe 9 msc też bedziesz czekała, wszystko bedzie dobrze :*
Mam nadzieję, że i ja za 9 msc będę mogła tak powiedziećPamiętam jakby to było wczoraj [emoji7]
Daga to już???Dokładnie kochana, przyrost jest najważniejszy, a nie pojedyńcza beta. Ja też miałam niziutka pierwszą bete, bo miałam pozno owu i pozno zagniezdzenie a dzisiaj mam termin porodu i czekam jak ba szpilkach. Ty za niecałe 9 msc też bedziesz czekała, wszystko bedzie dobrze :*
No właśnie mi test wyszedł 9dpo, choć "wyszedł" to za duzo powiedziane...tam był taki cien, ze tylko ja go widziałam i tak przez kolejne dni. Dopiero jakoś tydzien po dniu spodziewanej miesiaczki mialam wyrazne krechy. Paulinka bedzie dobrze, zobaczysz. Tylko nastaw sie pozytywnie! Bedzie przyrost i to najwazniejsze :*Mam taką nadzieję, jutro wieczorem okaże się jaki będzie przyrost modlę się żeby było wszystko w porządku, liczę, że u mnie też było późno zagnieżdżenie i stąd niską beta, zaś z drugiej strony niektórym nie wychodzą nawet testy w dniu spodziewanej miesiączki a rodzą zdrowe dzieci, muszę przestań się zamartwiać prawda jest taka, że już i tak nic nie zmienię, jutro 7:30 idę na betę i będę miała jasność w piątek wizyta u gina
To już :O ale młoda dalej grzecznie siedzi w brzuszku ahhh byle do poniedziałku.Daga to już???
Ale zlecialooo zycze Ci Kochana szczęśliwego rozwiązanaNawet nie wiem kiedy to minęło, choć ostatni miesiąc ciągnie się nieubłaganie. Mała jest chyba uparta po starszej siostrze i też nie bardzo jej się spieszy na świat do poniedziałku ma czas, a jak nie to wywoływanie nas czeka dziękuję :*
Ja tez się nie łudzę, zobaczymy co przyniesie następny rok- oby był lepszy niż ten!nam w tym roku pewnie już sie nie uda, czekam na 2019
Straaasznie zleciało... Dziękuję [emoji173]️Ale zlecialooo[emoji173]️ zycze Ci Kochana szczęśliwego rozwiązana [emoji173]️