1
174974
Gość
Trzymam kciuki, żeby były dwie kreseczki. <3Ja jestem w podobnej sytuacji tylko Ty wiesz już o ciąży [emoji6]
Jutro termin @ ale boję się robić testu, że mnie biel porazi [emoji85]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki, żeby były dwie kreseczki. <3Ja jestem w podobnej sytuacji tylko Ty wiesz już o ciąży [emoji6]
Jutro termin @ ale boję się robić testu, że mnie biel porazi [emoji85]
To w kolejnym będzie szansa [emoji4] ja czekam żeby w ogóle zacząć starania a was podczytuje i sobie myślę ile ja bym dała chociaż za nadziejęniestety w tym miesiącu nie dojdzie do zbliżenia nawet..
U mnie w 6+6 fasolka miała 1cm i serce pięknie biło ale ja dopiero wtedy poszłam na 1 wizytę nie wiem jak to wcześniej wyglądałoGosia u mnie w 5+5 był tylko pęcherzyk![]()
Nie spokojnie, to właśnie takie rozciąganie [emoji8]Wydaje mi się, że macica zaczyna rosnąć więc boli jeśli to nie są bóle które nie pozwalają funkcjonować to bym przeczekała, a jeśli zacznie cię coś niepokoić to do lekarza![]()
No normalnie dajecie nadzieję, a już się pogodziłam z tym, że @ zaraz będzie [emoji3] fakt, faktem nie mam żadnego plamienia jeszcze [emoji110]Mnie bolały cycki jak przed @ i bóle podbrzusza identyczne jak przed @ byłam świecie przekonana, że zaraz coś tam mi poleciale nie poleciało przez kolejny miesiąc
niestety tylko miesiąc
![]()
To już jest dla mnie najważniejsze na ten czas.Gosia u mnie w 5+5 był tylko pęcherzyk![]()
Super kochana!! [emoji7] Gratuluję z całego serduszka! Oby rosło zdrowo [emoji9] Cudowne wieści!Rośnie dzidziolek. <3
Zobacz załącznik 899591
Oby do kolejnej środy!Super kochana!! [emoji7] Gratuluję z całego serduszka! Oby rosło zdrowo [emoji9] Cudowne wieści!
Ja test ciążowy zrobiłam w poniedziałek, a wizytę miałam za tydzień w piątek więc czekałam aż całe 13 dni [emoji33]Oby do kolejnej środy!Mam nadzieję, że szybko minie i zobaczymy kropka.
![]()