bedzie dobrzeOby do kolejnej środy! Mam nadzieję, że szybko minie i zobaczymy kropka.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bedzie dobrzeOby do kolejnej środy! Mam nadzieję, że szybko minie i zobaczymy kropka.
Szybko zleci kochana zobaczysz! [emoji7]Oby do kolejnej środy! Mam nadzieję, że szybko minie i zobaczymy kropka.
To od pierwszego testu do wizyty u mnie 14 dni.Ja test ciążowy zrobiłam w poniedziałek, a wizytę miałam za tydzień w piątek więc czekałam aż całe 13 dni [emoji33]
Mąż już powiadomił kierownictwo, że 26 września może się spóźnić do pracy bo idzie ze mną na ważne badania. Mam nadzieję, że doktorek wpuści męża na usg.
Pewnie u mnie będzie podobnie.U mnie ginka nie miała nic przeciwko wpuszczeniu męża, ale najpierw zbadała co trzeba. Potem jak były usg juz przez brzuch to pozwoliła mu wejsc popatrzeć na malucha.
Ja bym na dopochwowe męża nie zabrała [emoji23]U mnie ginka nie miała nic przeciwko wpuszczeniu męża, ale najpierw zbadała co trzeba. Potem jak były usg juz przez brzuch to pozwoliła mu wejsc popatrzeć na malucha.
A mi to tam obojętnie, dla mnie nic strasznego ani wstydliwego.Ja bym na dopochwowe męża nie zabrała [emoji23]
Ale ja się nie wstydzę to mam akurat w nosie ale tak jakoś ogólnie nie chciałabymA mi to tam obojętnie, dla mnie nic strasznego ani wstydliwego.