1
174974
Gość
Trzymam kciuki, żeby były dwie kreseczki. <3Ja jestem w podobnej sytuacji tylko Ty wiesz już o ciąży [emoji6]
Jutro termin @ ale boję się robić testu, że mnie biel porazi [emoji85]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki, żeby były dwie kreseczki. <3Ja jestem w podobnej sytuacji tylko Ty wiesz już o ciąży [emoji6]
Jutro termin @ ale boję się robić testu, że mnie biel porazi [emoji85]
To w kolejnym będzie szansa [emoji4] ja czekam żeby w ogóle zacząć starania a was podczytuje i sobie myślę ile ja bym dała chociaż za nadziejęniestety w tym miesiącu nie dojdzie do zbliżenia nawet..
U mnie w 6+6 fasolka miała 1cm i serce pięknie biło ale ja dopiero wtedy poszłam na 1 wizytę nie wiem jak to wcześniej wyglądałoGosia u mnie w 5+5 był tylko pęcherzyk
Nie spokojnie, to właśnie takie rozciąganie [emoji8]Wydaje mi się, że macica zaczyna rosnąć więc boli jeśli to nie są bóle które nie pozwalają funkcjonować to bym przeczekała, a jeśli zacznie cię coś niepokoić to do lekarza
No normalnie dajecie nadzieję, a już się pogodziłam z tym, że @ zaraz będzie [emoji3] fakt, faktem nie mam żadnego plamienia jeszcze [emoji110]Mnie bolały cycki jak przed @ i bóle podbrzusza identyczne jak przed @ byłam świecie przekonana, że zaraz coś tam mi poleci ale nie poleciało przez kolejny miesiąc niestety tylko miesiąc
To już jest dla mnie najważniejsze na ten czas. Żeby było widać, że maluch rośnie w odpowiednim miejscuGosia u mnie w 5+5 był tylko pęcherzyk
Super kochana!! [emoji7] Gratuluję z całego serduszka! Oby rosło zdrowo [emoji9] Cudowne wieści!Rośnie dzidziolek. <3
Zobacz załącznik 899591
Oby do kolejnej środy! Mam nadzieję, że szybko minie i zobaczymy kropka.Super kochana!! [emoji7] Gratuluję z całego serduszka! Oby rosło zdrowo [emoji9] Cudowne wieści!
Ja test ciążowy zrobiłam w poniedziałek, a wizytę miałam za tydzień w piątek więc czekałam aż całe 13 dni [emoji33]Oby do kolejnej środy! Mam nadzieję, że szybko minie i zobaczymy kropka.