paulina1994
Fanka BB :)
Ja 5grudnia straciłam córeczkę i od tego czasu grudzień już nie jest taki magiczny jak kiedyś uważałam za dzieciaka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja 5grudnia straciłam córeczkę i od tego czasu grudzień już nie jest taki magiczny jak kiedyś uważałam za dzieciaka
A Ty kiedy testujesz?[emoji4]Jest nadzieja, że będziemy miały ci czego gratulować?
dpo to dzień po owulacji? nie wiem bo nie sprawdzałam owulacji w tym miesiącu. Zdecydowaliśmy się na 2 dziecko z dnia na dzień
Może następny cykl będzie szczęśliwy [emoji4] głowa do góry [emoji4]Test biały nawet 10 nic nie pokazała... Więc czekam na @ [emoji22]
Prolaktyna w dowolnym dniu, a reszta między 2-5 dcA prolaktyna musi być koniecznie w 4dc? Czy w innym dniu cyklu też można zrobić? Jak nie to dopiero w następnym cyklu bedeogla zrobić te badania
[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]Haha nic właśnie [emoji23][emoji64]no ale to co ja tego brzucha miałam [emoji23] tyle co nic. Bo z Om 35tc a z wieku ciąży 36. Tak w sobotę 8 tygodni a dwa kalendarzowe miesiące 28 września
Rośnie jak na drożdżach. Przybiera średnio dziennie tyle co dzieci urodzone z większą masa ciała więc na nią to bardzo dużo 40-50 g. Tym bardziej że 28 lipca urodzona z waga 2450. Wypisowa 30 lipca 2280. A 17 września miała już 3980g Klocek się robi, coraz więcej wszystkiego ciekawa Zobacz załącznik 899462
Ja objawy mam identyczne jak na @ - ból piersi, ból brzucha czasem i gazy, czyli jak co cykl oprócz piersi. a jutro mam termin miesiączki.Raczej wątpię, objawy identyczne jak na @ [emoji852]️
Gratuluję [emoji4]No moje kochane wczoraj odebrałam wynik zz beta i wyszło 105,90 czyli 4 tydzień!!! Nareszcie się udało. Teraz tylko się modlić żeby było wszystko wporzadku i cieszyć się tym stanem.
Uśmiałam się [emoji23]Że tak zażartuję może to autoobrona przed 'samogwałtem' .
Nie rób mi nadzieji [emoji16] a ból piersi taki jak przed @ czy inny? Bo zawsze czytam że w ciąży to sutko bolą a mnie po bokach jak co m-c [emoji6]Ja objawy mam identyczne jak na @ - ból piersi, ból brzucha czasem i gazy, czyli jak co cykl oprócz piersi. a jutro mam termin miesiączki.