reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ale ja się nie wstydzę to mam akurat w nosie ale tak jakoś ogólnie nie chciałabym ;)
Ani na początku ani później ;) wizyta u gina to dla mnie nic przyjemnego więc wolę jak najszybciej przeżyć ten stres i do domu ;) wolę zdjęcia pooglądać z mężem dzidziolka ;)
Wiele kobiet tak ma jak ty, ja to tam na luziku podchodzę do badań. :D A chodzę do mężczyzny, gorzej bym się czuła jakbym szła do kobiety. :D

reklama
Puscilam Jule na dor na rolki z kolezanka. 5min i slysze wolanie Mamaaaaaa!!!
znow ten maly paszkwil zaczepiala sie a kiedy powiedzialy ze nie beda sie odzywac poleciala do mamy. i stara z aantura do dzieczynek ze jutro pojdzie do szkoly zglosic to ich wychowawcy.
szalenstwo. ja na cos wwpadne ze mnie zapamieta babsztyl.

ej a moze udawac za kazdym razem przy aferze ze nagrywam tel co wyrabia? nagrywac bede corke a ją bedzie w tle słychac...

Ja też wolę do faceta [emoji14] jakoś tak lepiej się czuję niż u baby [emoji23]
Ja to nie zapomnę pierwszej wizyty u ginekologa, to była kobieta z wąsem... Do tego na siłę zrobiła mi USG dopochwowe bo stwierdziła, że kłamię, że jestem dziewicą bo mam chłopaka... No i dziewictwo straciłam u niej w gabinecie. :D

Wspaniale rośnie :) gratulacje jeszcze raz [emoji173]️
Dziękuję.
emoji173.png

Puscilam Jule na dor na rolki z kolezanka. 5min i slysze wolanie Mamaaaaaa!!!
znow ten maly paszkwil zaczepiala sie a kiedy powiedzialy ze nie beda sie odzywac poleciala do mamy. i stara z aantura do dzieczynek ze jutro pojdzie do szkoly zglosic to ich wychowawcy.
szalenstwo. ja na cos wwpadne ze mnie zapamieta babsztyl.

ej a moze udawac za kazdym razem przy aferze ze nagrywam tel co wyrabia? nagrywac bede corke a ją bedzie w tle słychac...
Ogólnie można nagrywać rozmowę z kimś jeśli samemu w niej się bierze udział i sądy to biora pod uwagę jako dowód. Ale też dobrze jak córkę będziesz nagrywać i ją będzie słychać to nawet dobry pomysł.

Ja mam ginkę kobietę i o wiele lepiej mi z nią niż z jednym z moich lekarzy z drugiej ciąży. Wtedy chodziłam do dwóch. Tamten to gbur był i tylko przytyki odnośnie wagi robił.

reklama
Ogólnie można nagrywać rozmowę z kimś jeśli samemu w niej się bierze udział i sądy to biora pod uwagę jako dowód. Ale też dobrze jak córkę będziesz nagrywać i ją będzie słychać to nawet dobry pomysł.
tak tak z nagraniami wiem bo tak nagrywam mojego ksiegowego jak klamie i zglosze go do PIPu.
a tu bedzie ewidentnie nagrane dziecko i przy okazji bedzie mozna zaslyszec co te babsko wygaduje do tych dzieci. pozatym to nasz teren prywatny ona nie powinna go w ogole przekraczac a tymczasem ta jej corka chodzi na nasze podworka i ogrodki jakby to bylo jej. zalatwie mamuske. szkoda dziecka bo nie ma kto wytlumaczyc tej dziewczynce ze zle postepuje ponadto dziewczynka ma 9 lat a wazy przeszlo 60kg

Do góry