reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
My zmywarkę kupiliśmy koło marca, do tej pory wszystko ręcznie myliśmy. Powiem Wam, że nie wyobrażam sobie, bym nie miała tego sprzętu teraz. Cudowny! [emoji173]️ zaraz po pralce najbardziej potrzebny w domu sprzęt!

My naszą kupiliśmy w czerwcu, chodzi nawet po dwa razy dziennie [emoji16] oboje twierdzimy,że to zakup roku 2018 :D komfort życia Level up :D

Moja zepsuła się już 3 razy w ciągu 6 lat. Wrrrr.... nie lubię ani zmywania ani zmywarek [emoji846]
mi tak troche smutno bo jest nowa... dalam za nia 1900zl liczylam że za tą kase bedzie porzadniejsza ale rownie dobrze moglam dac 1000zl i jeszcze mogloby sie okazac ze wyszlabym na tym lepiej a teraz niepotrzebne nerwy ze nowy drogi sprzet sie chrzani a jeszcze na dodatek M nie ma i tak zawsze cos jak sama jestem. ale juz odliczamy dni do powrotu.

tak ale nie kazdy ma mozliwosc zmiany auta i jak sie 3 foteliki nie mieszcza to nie ma wyjscia. ja sobie nie wyobrazam tez ale my zmienic musimy juz nie ze wzgledu na kanapy bo bedziemy miec 2dzieci ale wozek w naszym sie nawet nie zmiesci. Wloszki sa specyficznie zaprojektowane :p
No to my teraz mamy combi. Więc ja z wózkiem problemów nie mam [emoji23] tylko ja ledwo siedzę między fotelikami, a co dopiero wsadzić tam trzeci fotelik.

No to my teraz mamy combi. Więc ja z wózkiem problemów nie mam [emoji23] tylko ja ledwo siedzę między fotelikami, a co dopiero wsadzić tam trzeci fotelik.
nasz niby tez combi a w zasadzie sportwagon ale serio w alfach w ciul nieprzemyslany jest bagaznik.
teraz wlasnie chce cos z wwiekszych aut ale M jest mechanikiem i bardzo wybrzydza w autach. Jemu BMW się podobaja.

Dziewczyny to ja mogę za was pomyc te wszystkie gary! ! Ja uwielbiam zmywac!! Naprawdę dla mnie praca na zmywaku to by było to :) mnie zmywanie jakoś rozluźnia i wyłączam się wtedy i jestem sama z moimi myślami, tylko M krzyczy że woda leci i leci :p

nasz niby tez combi a w zasadzie sportwagon ale serio w alfach w ciul nieprzemyslany jest bagaznik.
teraz wlasnie chce cos z wwiekszych aut ale M jest mechanikiem i bardzo wybrzydza w autach. Jemu BMW się podobaja.
My mamy starego Opla astre. I odpukać nie mam co narzekać. 98 rocznik. 20 lat i nic poważnego się w nim nie działo. Teraz myślimy nad Fordem s-max

Dziewczyny to ja mogę za was pomyc te wszystkie gary! ! Ja uwielbiam zmywac!! Naprawdę dla mnie praca na zmywaku to by było to :) mnie zmywanie jakoś rozluźnia i wyłączam się wtedy i jestem sama z moimi myślami, tylko M krzyczy że woda leci i leci :p
zapraszam cie do siebie. jesli jutro sie okaze ze moja zmywara nadal sie ze mną kłóci bede kogos potrzebowac kto mnie wyreczy:p

reklama
My mamy starego Opla astre. I odpukać nie mam co narzekać. 98 rocznik. 20 lat i nic poważnego się w nim nie działo. Teraz myślimy nad Fordem s-max
taak fajne autko ale dla mnie za duza inwestycja finansowa jednak, zwlaszcza ze mamy do zrobienia cały ogrod.. wymiane ogrodzenia wyrownac teren zrobic chodniczki i zbudowac altane. patrze cos nizszej kategorii cenowej:p

Do góry