reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Nienawidzę mycia garow a jeszcze jak w tej wodzie trzeba dotykać resztek jedzenia to już w ogóle padaka xD
U mnie zawsze jest wstępne czyszczenie, płukanie z resztek a ogólnie to i tak myję pod bieżącą wodą. Jak moja mama myje w, nie wiem jak to nazwać, 'stałej' wodzie, to aż mnie wzdryga bo pełno tego pływa w zlewie. :D

reklama
Wiesz ze to prawda?!
Chcialabym zeby jakis cud nastal i ja naprawil ale watpie 3 prania wstawione i to samo.

Jeszcze chwila jeszcze moment. Moze sie okazac ze pozna noca zrobiony będzie już pozytyw.

W zasadzie ciezko stwierdzic bo takie sa i przed i po.. Ale skoro sluz plodny i libido zwiekszone sklanialabym sie ze jest przed.
My jak się przeprowadziliśmy z jednego mieszkania na drugie to 3 miesiące nie miałam zmywarki. Myślałam że się zaplaczs. Wiecznie sterta garow...

Marzę o zmywarce. :D Ale póki co kuchnia non stop stoi w remoncie. :D
Kochana jak się żyje bez zmywarki to jeszcze pikuś. Ale jak już kiedyś miałaś, a potem z jakiego powodu nie ma to masakra. My jak się z tego 2pokojowr gdzie miałam zmywarkę na to dwupoziomowe mieszkanie przeprowadzolismy to 3 miesiące zmywarki nie miałam. A człowiek jak już do niej przyzwyczajony, a nagle zmywarki nie ma to masakra. Wiecznie tona garow stała. Wiecznie w kuchni bałagan. Tym bardziej że ja dużo gotowalam.

Moj małżonek siedzi i szuka nowego auta bo za niedługo trzeba będzie zmienić [emoji23]
I jakiego szuka? Takiego żeby z tyłu nie było kanapy tylko trzy osobne fotele żeby trzy FOTELIKI się zmieścily [emoji23] tak nie wie czy chce trzecie dziecko [emoji23][emoji23]

Moj małżonek siedzi i szuka nowego auta bo za niedługo trzeba będzie zmienić [emoji23]
I jakiego szuka? Takiego żeby z tyłu nie było kanapy tylko trzy osobne fotele żeby trzy FOTELIKI się zmieścily [emoji23] tak nie wie czy chce trzecie dziecko [emoji23][emoji23]
jak nie ma kanapy z 3 fotelami to dzieciaczek w srodku ma prawo siedziec bez fotelika ale musi byc najstarszy. my tez szukamy innego. najprawdopodobniej bedzie to Touran ale zonbaczymy jeszcze.

jejku jak strasznie mnie mdli.. ale az mnie cofa i gardlo drapie od tych kwasow zoladkowych.

Ja bym się zapłakała bez zmywarki. Po ślubie mieszkaliśmy u teściów i robiłam obiady takie które najmniej używa się garów. Później kupiliśmy zmywarkę to gotowałam i porobiwalam nowych przepisów bo wiedziałam że nie będę musiała myć :D teraz się tak rozleniwilam że czasem nawet wyjąć mi się nie chce talerzy ze zmywarki ;)

Ja bym się zapłakała bez zmywarki. Po ślubie mieszkaliśmy u teściów i robiłam obiady takie które najmniej używa się garów. Później kupiliśmy zmywarkę to gotowałam i porobiwalam nowych przepisów bo wiedziałam że nie będę musiała myć :D teraz się tak rozleniwilam że czasem nawet wyjąć mi się nie chce talerzy ze zmywarki ;)
ojej wkladanie i wyciaganie to tragedia. wkladam z reguly ja a wyciaga moja mloda;p

jak nie ma kanapy z 3 fotelami to dzieciaczek w srodku ma prawo siedziec bez fotelika ale musi byc najstarszy. my tez szukamy innego. najprawdopodobniej bedzie to Touran ale zonbaczymy jeszcze.

jejku jak strasznie mnie mdli.. ale az mnie cofa i gardlo drapie od tych kwasow zoladkowych.
Ja to uważam że mimo wszystko dziecko musi mieć fotelik. Nawet na środkowym tym bardziej że ja przed oczami zawsze mam jak się z tego srodkowego tylnego miejsca przez przednia szybe leci.
Po podejściu męża może kolejne będzie nie za 4/5 lat a za 3, więc Aleks miałby dopiero 7 lat, a Maja 3. Więc nawet Aleks za mały na jazdę bez fotelika.

reklama
Ja to uważam że mimo wszystko dziecko musi mieć fotelik. Nawet na środkowym tym bardziej że ja przed oczami zawsze mam jak się z tego srodkowego tylnego miejsca przez przednia szybe leci.
Po podejściu męża może kolejne będzie nie za 4/5 lat a za 3, więc Aleks miałby dopiero 7 lat, a Maja 3. Więc nawet Aleks za mały na jazdę bez fotelika.
tak ale nie kazdy ma mozliwosc zmiany auta i jak sie 3 foteliki nie mieszcza to nie ma wyjscia. ja sobie nie wyobrazam tez ale my zmienic musimy juz nie ze wzgledu na kanapy bo bedziemy miec 2dzieci ale wozek w naszym sie nawet nie zmiesci. Wloszki sa specyficznie zaprojektowane :p

Do góry