reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
My zmywarkę kupiliśmy koło marca, do tej pory wszystko ręcznie myliśmy. Powiem Wam, że nie wyobrażam sobie, bym nie miała tego sprzętu teraz. Cudowny! [emoji173]️ zaraz po pralce najbardziej potrzebny w domu sprzęt!

My naszą kupiliśmy w czerwcu, chodzi nawet po dwa razy dziennie [emoji16] oboje twierdzimy,że to zakup roku 2018 :D komfort życia Level up :D

Moja zepsuła się już 3 razy w ciągu 6 lat. Wrrrr.... nie lubię ani zmywania ani zmywarek [emoji846]
mi tak troche smutno bo jest nowa... dalam za nia 1900zl liczylam że za tą kase bedzie porzadniejsza ale rownie dobrze moglam dac 1000zl i jeszcze mogloby sie okazac ze wyszlabym na tym lepiej a teraz niepotrzebne nerwy ze nowy drogi sprzet sie chrzani a jeszcze na dodatek M nie ma i tak zawsze cos jak sama jestem. ale juz odliczamy dni do powrotu.

tak ale nie kazdy ma mozliwosc zmiany auta i jak sie 3 foteliki nie mieszcza to nie ma wyjscia. ja sobie nie wyobrazam tez ale my zmienic musimy juz nie ze wzgledu na kanapy bo bedziemy miec 2dzieci ale wozek w naszym sie nawet nie zmiesci. Wloszki sa specyficznie zaprojektowane :p
No to my teraz mamy combi. Więc ja z wózkiem problemów nie mam [emoji23] tylko ja ledwo siedzę między fotelikami, a co dopiero wsadzić tam trzeci fotelik.

No to my teraz mamy combi. Więc ja z wózkiem problemów nie mam [emoji23] tylko ja ledwo siedzę między fotelikami, a co dopiero wsadzić tam trzeci fotelik.
nasz niby tez combi a w zasadzie sportwagon ale serio w alfach w ciul nieprzemyslany jest bagaznik.
teraz wlasnie chce cos z wwiekszych aut ale M jest mechanikiem i bardzo wybrzydza w autach. Jemu BMW się podobaja.

Dziewczyny to ja mogę za was pomyc te wszystkie gary! ! Ja uwielbiam zmywac!! Naprawdę dla mnie praca na zmywaku to by było to :) mnie zmywanie jakoś rozluźnia i wyłączam się wtedy i jestem sama z moimi myślami, tylko M krzyczy że woda leci i leci :p

nasz niby tez combi a w zasadzie sportwagon ale serio w alfach w ciul nieprzemyslany jest bagaznik.
teraz wlasnie chce cos z wwiekszych aut ale M jest mechanikiem i bardzo wybrzydza w autach. Jemu BMW się podobaja.
My mamy starego Opla astre. I odpukać nie mam co narzekać. 98 rocznik. 20 lat i nic poważnego się w nim nie działo. Teraz myślimy nad Fordem s-max

Dziewczyny to ja mogę za was pomyc te wszystkie gary! ! Ja uwielbiam zmywac!! Naprawdę dla mnie praca na zmywaku to by było to :) mnie zmywanie jakoś rozluźnia i wyłączam się wtedy i jestem sama z moimi myślami, tylko M krzyczy że woda leci i leci :p
zapraszam cie do siebie. jesli jutro sie okaze ze moja zmywara nadal sie ze mną kłóci bede kogos potrzebowac kto mnie wyreczy:p

reklama
My mamy starego Opla astre. I odpukać nie mam co narzekać. 98 rocznik. 20 lat i nic poważnego się w nim nie działo. Teraz myślimy nad Fordem s-max
taak fajne autko ale dla mnie za duza inwestycja finansowa jednak, zwlaszcza ze mamy do zrobienia cały ogrod.. wymiane ogrodzenia wyrownac teren zrobic chodniczki i zbudowac altane. patrze cos nizszej kategorii cenowej:p

Do góry