Kurde no właśnie mocz nie był rozrzedzony, śluz płodny jest, chcica jest, ból podbrzusza też a test negatywny, jak żyć?Mój był taki dziś przy bardzo rozrzedzonym moczu. [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurde no właśnie mocz nie był rozrzedzony, śluz płodny jest, chcica jest, ból podbrzusza też a test negatywny, jak żyć?Mój był taki dziś przy bardzo rozrzedzonym moczu. [emoji23]
Kurde no właśnie mocz nie był rozrzedzony, śluz płodny jest, chcica jest, ból podbrzusza też a test negatywny, jak żyć?
Męcz m jak masz ochotę a testami się nie przejmujKurde no właśnie mocz nie był rozrzedzony, śluz płodny jest, chcica jest, ból podbrzusza też a test negatywny, jak żyć?
Wiem wiem już tylko czekam aż wróci z pracy umyć młodego, uspac, lampka wina i wieczór naszMęcz m jak masz ochotę a testami się nie przejmuj
Wiesz ze to prawda?!Życie bez zmywarki to katastrofa!
Jeszcze chwila jeszcze moment. Moze sie okazac ze pozna noca zrobiony będzie już pozytyw.Dziewczyny test owu pozytywny czy to jeszcze nie to ? Te moje cykle nadal widzę, że szaleją raz dłuższy drugi raz krótszy...
Dziś 10 dc...
W zasadzie ciezko stwierdzic bo takie sa i przed i po.. Ale skoro sluz plodny i libido zwiekszone sklanialabym sie ze jest przed.Kurde... Patrzę te wasze testy takie grube krechy a u mnie 13 dc i takie coś... Cykle około 28 dni... Co myślicie? :/ przed czy już po owulacji
Marzę o zmywarce. Ale póki co kuchnia non stop stoi w remoncie.Życie bez zmywarki to katastrofa!
Bez zmywarki jak bez ręki, cudowne urządzenieMarzę o zmywarce. Ale póki co kuchnia non stop stoi w remoncie.
Ja zdradzę wam, że lubię myć naczynia ale jak wcześniej nie mieliśmy ciepłej bieżącej wody to nienawidziłam tego grzania wody... Teraz to już bardziej chodzi o czas, bo gdybym miała go ciągle tyle co teraz to serio - lubię myć gary.Bez zmywarki jak bez ręki, cudowne urządzenie
Ja tez lubie myć [emoji1]Ja zdradzę wam, że lubię myć naczynia ale jak wcześniej nie mieliśmy ciepłej bieżącej wody to nienawidziłam tego grzania wody... Teraz to już bardziej chodzi o czas, bo gdybym miała go ciągle tyle co teraz to serio - lubię myć gary.
Nienawidzę mycia garow a jeszcze jak w tej wodzie trzeba dotykać resztek jedzenia to już w ogóle padaka xDJa zdradzę wam, że lubię myć naczynia ale jak wcześniej nie mieliśmy ciepłej bieżącej wody to nienawidziłam tego grzania wody... Teraz to już bardziej chodzi o czas, bo gdybym miała go ciągle tyle co teraz to serio - lubię myć gary.