Kasienka3b
Fanka BB :)
Rozgosc sieHej mogę dołączyć ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rozgosc sieHej mogę dołączyć ?
Ja bralam i na mnie nie dzialal. Mialam wrazenie ze przy lykaniu go zanikl mi sluz plodny a odstawilam i wrocil.Czy któraś z Was brała może ovarin?
Slodki widok! Marze o takimA u mnie takie widoki na wieczór [emoji173]️[emoji7]Zobacz załącznik 895396
Bądź silna Kochana Porozmawiajcie, szkoda, ze nas opuszczasz - ale mam nadzieje, ze wrócisz ze zdwojona siłaNiestety jest mi bardzo przykro i niestety nie zrozumiecie mnie tak jak to już widziałam Miłych starań powodzonka kochane tych upragniony h kreseczek
Mój tez jest starszy ode mnie 7 lat, ale ta różnica wieku mi nie przeszkadza. Kochamy się i nie wyobrażamy sobie życia bez siebie Chociaż jeszcze małżeństwem nie jesteśmy (ale ostatnio zaczęliśmy więcej o tym mówić) a jesteśmy ze sobą sporo czasu bo 8 lat hi hi kiedy to zleciałoooMój tez ma 33 i jest 7 lat starszy ode m oe, a przez.dłuższy czas nie chciał słyszec o dziecku. Później niby chciał, ale "jeszcze nie teraz". A teraz? Sam mowi, ze glupi jest, ze tyle zwlekał, bo juz nie moze sie doczekać żwby mała sie urodziła. Faceci mają inne myślenie niż my, nie na darmo mówi się o instynkcie macierzyskim, a o instynkcie ojcowskim jakoś nie słychać
No pewnie ze możesz po to tu jesteśmy I zycze Ci z całego serduszka by to jednak była ciąża !Wiem, że chcąc bardzo potomstwa można wiele wmówić sobie ale naprawdę objawy się pojawiają. Te bóle głowy, podbrzusza, plamienie, biała wydzielina każdego dnia, mdłości, nawet biust się zmienia gdzie owszem przed @ bolały mnie piersi ale nie miałam żadnych grudek, żyły nie były tak widoczne, a brodawki aż tak się nie powiększały. Problemów przed @ nie miałam nigdy, wiedziałam że się zbliża tylko po wahaniach nastroju i dzień wcześniej nie miałam kompletnie apetytu. Byłam u gina bo myślałam, że to mogą być jakieś problemy kobiece ale nic. Dlatego postawiłam na ciąże. A licząc te cykle wychodzi na 3 tydzień. Nie nakręcam się, że to ciąża na 100% ale zawsze mogę w tym kierunku się Was zapytać oraz iść na badania