reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Nie mam zdjęcia w całej sukni. :(
upload_2018-9-2_17-1-34.png

upload_2018-9-2_17-1-56.png

upload_2018-9-2_17-2-21.png

upload_2018-9-2_17-2-57.png

Załączniki

• upload_2018-9-2_17-1-34.png
    upload_2018-9-2_17-1-34.png
    534,1 KB · Wyświetleń: 278
  • upload_2018-9-2_17-1-56.png
    upload_2018-9-2_17-1-56.png
    423,2 KB · Wyświetleń: 285
  • upload_2018-9-2_17-2-21.png
    upload_2018-9-2_17-2-21.png
    1,9 MB · Wyświetleń: 290
  • upload_2018-9-2_17-2-57.png
    upload_2018-9-2_17-2-57.png
    526,4 KB · Wyświetleń: 282
Ogólnie dowiedziałam się, że mój mnie okłamuje, nie będę pisała z czym, ale nie jest za fajnie [emoji20] I zastanawiam się, czy dobrze zrobiliśmy, decydując o dziecku bo teraz przez to myślę, że jak ma być tak to będzie ciężko

Naprawdę niby nie można [emoji23] Kobieta to najlepiej jakby na chlebie i wodzie była w ciąży [emoji23][emoji23]

A powiedzieli Ci chociaż dlaczego nie można? Pewnie nikt nie wie a powtarza co usłyszał. :p W ciąży można niemal wszystko jeść. Unikaj tylko alkoholu i surowego mięsa a reszta nie jest groźna. Produkty z niepasteryzowanego mleka w polskich sklepach trudno trafić.

A powiedzieli Ci chociaż dlaczego nie można? Pewnie nikt nie wie a powtarza co usłyszał. [emoji14] W ciąży można niemal wszystko jeść. Unikaj tylko alkoholu i surowego mięsa a reszta nie jest groźna. Produkty z niepasteryzowanego mleka w polskich sklepach trudno trafić.
Niestety nie mówili [emoji23] Tak to ja wiem akurat [emoji16]

Ja dla mnie owu jeszcze przed tobą. Testuj grzecznie codziennie.

Ja już po pracy na dziś. Teraz mam 4 dni wolnego. [emoji173]️ Jutro na 11:00 na rozpoczęcie roku uciekamy ze starszakiem. Młodszy do środkowej grupy 5latków - znów wracamy na tory nauki. Znów czas szybciej zacznie uciekać.

Uwielbiam Cię pozytywny człowieku :tak: Ja zdecydowanie też jestem optymistką, ale też i realistką ;) normalnie byłabym w głębokim szoku gdyby się udało w tym cyklu;) Najlepsze, że nic nie czuję. W ogóle nie widać tego okresu na horyzoncie , pewnie mnie zaskoczy z nienacka;)

To czekamy razem:) u mnie w teorii już się @ spóźnia, bo ostatnie 5 cykli nie przekroczyły 25 dni;) ale teraz przez urlop i wyjazd mi się coś pomieszało chyba;)
A co do testów owu to też nie raz miałam pozytyw przed samym okresem i nic z tego nie wynikało. Teraz to już nawet nie robię owulacyjnych po owu żeby się nie nakręcać ;) Trzymam za Ciebie Irenko mocno kciuki:tak: a jak w tym cyklu nie wyjdzie to żeby do końca roku koniecznie były 2 kreseczki:tak:
Czekamy :) choć ja raczej jestem pewna ze nic z tego. Raz wspolzylismy, ale najpierw bym chciała udać się do endo by powiedział co i jak,dopiero wtedy na poważnie się weźmiemy :) ja to teraz nie wiem, bo to bedzue 2 @ po zabiegu, wcześniej miałam praktycznie co 27 dni a teraz to nie wiem ostatnio miałam 31, tyle bede czekac :sorry2:

A za Ciebie Kochana 3mam ✊✊✊✊✊❤️

reklama
A co się dzieje kochana wiecie czemu nie zaskakuje? [emoji45] przepraszam dziewczyny, że nie czytam nic, ale nie mam siły na nic [emoji19]
Tzn. Narazie się trochę ograniczamy, bo te wyniki anty TPO i TG podwyższone wyszły a endo mam dopiero w październiku :( a nie chcielibyśmy powtórki (poronienia) :( boimy się. Prawdopodobnie to u mnie jest problem, bo mój ma dobre wyniki nasienia- ale zobaczymy co mi powie mój gin na wyniki

Do góry