Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja uwielbiam [emoji3]A ja nie cierpie serów plesniowych
Też jakoś nie mogę się do nich przekonaćA ja nie cierpie serów plesniowych
A ja uwielbiam [emoji3]
Zresta ja Każdy ser uwielbiam [emoji3] tz ostatnio przywiózł z Austrii kilka rodzajów i te co najbardziej "smierdzace" to te najsmaczniejsze [emoji3]mniam
Miałam dokladnie o to samo zapytac. HahaPytanko z ciekawości: piszesz o swoim partnerze "tz". Od czego to skrót?
Miałam dokladnie o to samo zapytac. Haha
Ale rozkminilam
Towarzysz życia
Nie popadajmy w paranoje od kawałka pizzy ciąży nie stracisz a raczej codziennie jeść jej nie będzieszTo ja już nie wiem wszyscy mi radzą i każdy wmawia co innego już [emoji23][emoji36]
Gratulacje pięknie wyglądałaśNie mam zdjęcia w całej sukni.
Zobacz załącznik 894063
Zobacz załącznik 894064
Zobacz załącznik 894065
Zobacz załącznik 894066
Też się kiedyś zastanawiałam co oznacza ten skrót i wydaje mi sie, że oznacza towarzysz życia ale pewności to ja nie mamPytanko z ciekawości: piszesz o swoim partnerze "tz". Od czego to skrót?