reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@ForgetMeeNot a dzięki za pamięć :) w sumie to nic takiego. 27dc a ja nie czuje się ani na okres ani na ciążę ;) zrobiłam test i biel wizira;) czyli tak jak się spodziewałam ;) temperatura nadal wysoko, ale pewnie będę miała dłuższy cykl i dlatego jeszcze nie spadła. W ogóle w tym cyklu mam taki dziwny wykres temperatur, że nic nie jestem w stanie z niego wywnioskować;) Pożyjemy zobaczymy;)
U mnie tez 27 i czekam na @ ... zrobiłam wczoraj test i biel, ale trochę niepokoją mnie testy owu... bo znowu mi pokazuja || kreski :/ a na owu tez miałam wcześniej... później nic a teraz znowu :/ poczekam jeszxze bo ostatnio @ dostałam w 31dc

reklama
Cześć dziewczyny, podczytuje Was od jakiegoś czasu, jestem z lutowek tego roku i chciałam jeszcze w tym roku zacząć starania o kolejnego bobasa. Póki co karmie i jeszcze nie miesiączkuję.
Widzę że sierpień owocny bardzo, mam nadzieję że też się będę tak cieszyć jeszcze w tym roku :)
Witaj :) tez bym chciała być jeszcze w tym roku, ale zobaczymy narazie muszę odwiedzić lekarzy :p

Zobacz załącznik 893956
O tak to wygląda, chyba faktycznie przez ten urlop tak to dziwnie wygląda. Ale raczej jakby była ciąża to powinno być już coś na teście widać. Tak samo nie wiem kiedy owu była, bo tutaj jakoś dziwnie mi wyznaczyło....

Mój ciążowy cykl wyglądał zupełnie jak nieciazowy jeśli chodzi o temperaturę [emoji846] a u Ciebie ładny dołek implantacyjny [emoji846] przynajmniej tak wyglada [emoji846]

Mój ciążowy cykl wyglądał zupełnie jak nieciazowy jeśli chodzi o temperaturę [emoji846] a u Ciebie ładny dołek implantacyjny [emoji846] przynajmniej tak wyglada [emoji846]
Uwielbiam Cię pozytywny człowieku :tak: Ja zdecydowanie też jestem optymistką, ale też i realistką ;) normalnie byłabym w głębokim szoku gdyby się udało w tym cyklu;) Najlepsze, że nic nie czuję. W ogóle nie widać tego okresu na horyzoncie , pewnie mnie zaskoczy z nienacka;)
U mnie tez 27 i czekam na @ ... zrobiłam wczoraj test i biel, ale trochę niepokoją mnie testy owu... bo znowu mi pokazuja || kreski :/ a na owu tez miałam wcześniej... później nic a teraz znowu :/ poczekam jeszxze bo ostatnio @ dostałam w 31dc
To czekamy razem:) u mnie w teorii już się @ spóźnia, bo ostatnie 5 cykli nie przekroczyły 25 dni;) ale teraz przez urlop i wyjazd mi się coś pomieszało chyba;)
A co do testów owu to też nie raz miałam pozytyw przed samym okresem i nic z tego nie wynikało. Teraz to już nawet nie robię owulacyjnych po owu żeby się nie nakręcać ;) Trzymam za Ciebie Irenko mocno kciuki:tak: a jak w tym cyklu nie wyjdzie to żeby do końca roku koniecznie były 2 kreseczki:tak:

A kropkuje by wiedziec gdzie skonczylam czytac.
U mnie hm...jestem przed @ ma byc w piatek. Co bedzie to bedzie. Ostatnio mam smetny humor i do tego stres bo synek od jutra idzie do nowego przedszkola do 0. A Ty jak tam sie czujesz?

Synek na pewno sobie świetnie poradzi [emoji846] nie stresuj się. A czy ja dobrze pamietam, ze jakos niedługo zaczynacie urlop?? [emoji846] mam nadzieje, ze sobie poprawisz humor wyjazdem i ze nic poważnego się nie wydarzyło co wpływa na Twoje samopoczucie.
U mnie jakos leci. Dzisiaj dopadł mnie jakiś rozstrój żołądka kurcze, ale generalnie może być. Jeszcze ten tydzień w pracy i tez urlopuję [emoji846]
Trzymam kciuki zeby urlop był w powiększonym gronie [emoji846]

Wg płakać mi się chce, nie wiem czy kojarzycie ( jeżeli jesteście smakoszami pizzy tak jak ja ) ale w telepizzy od jesieni wchodzi pizza zbójnicka moja miłość kochana [emoji23] Nie wiem czy ktoś jadł ale jest tak pyszna. Pizza z wędzonym serem, kiełbaską, żurawiną świeżą, sosem BBQ i niestety z rozmarynem ( podobno nie można w ciąży tak samo tymianku ) o_O i właśnie serów wędzonych chyba też nie i ubolewam że sobie nie zjem, jak wejdzie znowu [emoji30]

Wg płakać mi się chce, nie wiem czy kojarzycie ( jeżeli jesteście smakoszami pizzy tak jak ja ) ale w telepizzy od jesieni wchodzi pizza zbójnicka moja miłość kochana [emoji23] Nie wiem czy ktoś jadł ale jest tak pyszna. Pizza z wędzonym serem, kiełbaską, żurawiną świeżą, sosem BBQ i niestety z rozmarynem ( podobno nie można w ciąży tak samo tymianku ) o_O i właśnie serów wędzonych chyba też nie i ubolewam że sobie nie zjem, jak wejdzie znowu [emoji30]
Że niby dlaczego nie wolno tymianku i rozmarynu? Jak dla mnie to bzdura

reklama
Malaga spokojnie możesz zjeść. Wiadomo prawie wszystko można jeść w rozsądnych porcjach
Mój m. Robi taka zbójnicką oscypkiem i żurawiną. Przepyszna jest. Wogole bardziej mi smakują jego pizzę niz te w pizzeriach [emoji4]

U mnie dzisiaj 17dc. Wg aplikacji mój kalendarzyk dzisiaj dzień owulacji

Ostatnia edycja:
Do góry