reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Malaga spokojnie możesz zjeść. Wiadomo prawie wszystko można jeść w rozsądnych porcjach
Mój m. Robi taka zbójnicką oscypkiem i żurawiną. Przepyszna jest. Wogole bardziej mi smakują jego pizzę niz te w pizzeriach [emoji4]

U mnie dzisiaj 16dc. Wg aplikacji mój kalendarzyk dzisiaj dzień owulacji
To mnie pocieszyłaś [emoji4] Nic tylko czekać teraz aż wejdzie do telepizzy [emoji7]
O rany zazdroszczę ;o Mój tylko kanapki umie zrobić [emoji23]

To działajcie!

Wg płakać mi się chce, nie wiem czy kojarzycie ( jeżeli jesteście smakoszami pizzy tak jak ja ) ale w telepizzy od jesieni wchodzi pizza zbójnicka moja miłość kochana [emoji23] Nie wiem czy ktoś jadł ale jest tak pyszna. Pizza z wędzonym serem, kiełbaską, żurawiną świeżą, sosem BBQ i niestety z rozmarynem ( podobno nie można w ciąży tak samo tymianku ) o_O i właśnie serów wędzonych chyba też nie i ubolewam że sobie nie zjem, jak wejdzie znowu [emoji30]
Rozmaryn i tymianek w ciąży można. Sery też jeśli są z mleka pasteryzowanego. A w Polsce niemalże wszystkie takie są

Tym bardziej że w pizzeriach to wątpię czy prawdziwy oscypek dają ;)

Załączniki

• IMG_20180902_143746.jpg
    IMG_20180902_143746.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 82
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry