doomi03
Fanka BB :)
Mamy zdjęcia ze ślubu!
No to pokazuj kilka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mamy zdjęcia ze ślubu!
Naprawdę niby nie można [emoji23] Kobieta to najlepiej jakby na chlebie i wodzie była w ciąży [emoji23][emoji23]
Rob dalej testy, trzeba zobaczyć jak się sytuacja rozwinie może jednak dopiero przed tobą owu a nie jak ostatnio pisałaś, że już po ptokach ilo dniowe masz cykle??Dziewczyny co o tym myślicie?Zobacz załącznik 894054
Niestety nie mówili [emoji23] Tak to ja wiem akurat [emoji16]A powiedzieli Ci chociaż dlaczego nie można? Pewnie nikt nie wie a powtarza co usłyszał. [emoji14] W ciąży można niemal wszystko jeść. Unikaj tylko alkoholu i surowego mięsa a reszta nie jest groźna. Produkty z niepasteryzowanego mleka w polskich sklepach trudno trafić.
Dziewczyny co o tym myślicie?Zobacz załącznik 894054
Czekamy choć ja raczej jestem pewna ze nic z tego. Raz wspolzylismy, ale najpierw bym chciała udać się do endo by powiedział co i jak,dopiero wtedy na poważnie się weźmiemy ja to teraz nie wiem, bo to bedzue 2 @ po zabiegu, wcześniej miałam praktycznie co 27 dni a teraz to nie wiem ostatnio miałam 31, tyle bede czekacUwielbiam Cię pozytywny człowieku Ja zdecydowanie też jestem optymistką, ale też i realistką normalnie byłabym w głębokim szoku gdyby się udało w tym cyklu Najlepsze, że nic nie czuję. W ogóle nie widać tego okresu na horyzoncie , pewnie mnie zaskoczy z nienacka
To czekamy razem u mnie w teorii już się @ spóźnia, bo ostatnie 5 cykli nie przekroczyły 25 dni ale teraz przez urlop i wyjazd mi się coś pomieszało chyba
A co do testów owu to też nie raz miałam pozytyw przed samym okresem i nic z tego nie wynikało. Teraz to już nawet nie robię owulacyjnych po owu żeby się nie nakręcać Trzymam za Ciebie Irenko mocno kciuki a jak w tym cyklu nie wyjdzie to żeby do końca roku koniecznie były 2 kreseczki
29-30dc sama jestem ciekawa jak te testy będą wychodzić dalejRob dalej testy, trzeba zobaczyć jak się sytuacja rozwinie może jednak dopiero przed tobą owu a nie jak ostatnio pisałaś, że już po ptokach ilo dniowe masz cykle??
Tzn. Narazie się trochę ograniczamy, bo te wyniki anty TPO i TG podwyższone wyszły a endo mam dopiero w październiku a nie chcielibyśmy powtórki (poronienia) boimy się. Prawdopodobnie to u mnie jest problem, bo mój ma dobre wyniki nasienia- ale zobaczymy co mi powie mój gin na wynikiA co się dzieje kochana wiecie czemu nie zaskakuje? [emoji45] przepraszam dziewczyny, że nie czytam nic, ale nie mam siły na nic [emoji19]