reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
W końcu napewno się uda! Masz już jedno dziecko wiec nie powinnaś długo czekać na kolejna ciąże! Ja daje sobie rok
Tylko ze u mnie juz 11cs, zaraz bedzie rok... i to ze mam jedno dziecko wcale nie znaczy ze z drugim sie uda szybko (mimo ze pierwsze to wpadka) ani nawet ze w ogole się uda... [emoji57]
Teraz najpierw tz musi isc na badanie nasienia a potem ja cala resztę i zobaczymy czemu nie wychodzi.. .
Ale nie poddaje sie [emoji123], wkoncu sie uda tylko po prostu mam jakis uraz do zbyt duzej roznicy wieku miedzy rodzeństwem i bardzo bym nie chciała żeby tak bylo miedzy moimi dziećmi [emoji849]

reklama
ja mialam takie testy jak na zdj zalaczonym i zanurzalam je na kilka sekund krócej niz te z domowego laboratorium a tam jest napisane bodjaze 10sek. nie zdarzylo mi sie nigdy takie rozlanie. ale moze byc ze jakas wadliwa seria Ci się trafiła. próbuj :) ja je przeklinalam bo wiecznie taka blada kreska byla uznalam ze są oszukane i nie wychodzą bo w DL wychodzily ciemniejsze... az tu nagle 1 dnia zaskoczyly mnie mocno bo 2 ciemne krechy pokazaly.

Teraz nie robie juz zadnego. mialam 3 odlozone i niech sobie leza. myslalam ze uzyje ale jednak nie.

Z ciekawości zrobiłam teraz i tym razem trzymałam krócej niż 10 sekund i co prawda wyszedł cały lekko różowy ale z widoczną ciemniejszą kreską :blink:

Już wcześniej pisałam, że mi druga ciąża w terminie @ w ogóle nie wychodziła na testach, dopiero z 10 dni po :tak:

@paulina1994 teoretycznie zawsze możemy jeść zdrowiej. Wg mnie to kwestia chęci i samozaparcia :)
A witaminy lepiej brać pojedyncze, bez chemii. Co do ciąży to stwierdziłam, że mam dobre wyniki i nie potrzebuję suplementów. Mój ginekolog też był jak ja na nie.

Między mną a jednym z braci jest rok różnicy i zawsze było super. Między mną a drugim już 4 lata i przez pierwsze lata było średnio. Ale później już ok.

U mnie corka nie dość ze nie chciała sie ujawnic to jeszcze nie chciala sie urodzic. Wcale sie nie spieszyla.

Tak patrzę teraz na flo i powiem wam ze owulacje przewiduje na 1 sierpnia! A tego dnia mamy z mężem 9 rocznicę ślubu. To bylby najcudowniejszy prezent. @martoosia04 to nie byl moj wykres:)
Moj jesst w takim stanie.. Obserwuje sluz ale hmm w ogole go nie zapisuje nie wiem czemu..

Załączniki

• Screenshot_2018-07-24-21-03-49-700_com.android.chrome.png
    Screenshot_2018-07-24-21-03-49-700_com.android.chrome.png
    96,9 KB · Wyświetleń: 90
Ja mam dwie siostry jedna starsza ode mnie o 16 a druga o 18 lat i kontakt obecnie prawie ze zerowy wiec nie chcialabym zeby moj mlody byl tak duzo starszym bratem [emoji6]

Ja mam dwie siostry jedna starsza ode mnie o 16 a druga o 18 lat i kontakt obecnie prawie ze zerowy wiec nie chcialabym zeby moj mlody byl tak duzo starszym bratem [emoji6]
Między mną a moim bratem 4 lata różnych. Najpierw się tkuklismy teraz super kontakty. Brat młodszy. I mam siostrę 10 lat młodsza. Póki mama była w ciąży byłam mega o nią zazdrosna. Ale jak tylko pierwszy raz ja zobaczyłam jak ja mama że szpitala przywiozła to miłość od pierwszego wejrzenia :) i do tej pory tak jest. Ma 16 lat i czasem mnie wkurza bo to teraz głupi wiek, a ja jej trochę 'matkuje' ale nie wyobrażam sobie ze miałby jej nie być.

reklama
Otóż to, żałuję, że nie wiem czy był to chłopiec czy dziewczynka, dla jednych nic takiego, a mnie to jednak teraz męczy:(
Ja tez myslakam o tym później. Ale sama nie wiem w koncu
u mnie 8 był. Kochana wiem, ze jest Tobie ciężko, bo mi tez nie jest łatwo- ale jednak staram się myśleć pozytywnie❤️ Czekam na zielone światełko od gina i dalej bede sue starać, trzeba jakos z tym żyć- chwilowo miałam takie myśli, ze to było moje pierwsze tak bardzo upragnione dzieciątko i miałam tak straszny żal ze nie dane mi (jest- było) urodzić :( ale nie można się załamywać, trzeba zrobic badania i starać się dalej.
Chociaż trochę się boje, zeby mnie to znowu nie spotkało, bo drugi raz tego przechodzić nie wyobrażam sobie ;( ale niestety my tego nie wiemy, ktoś inny decyduje o tym...
jedno jest pewne nie poddam się, bede dalej walczyć ❤️

Do góry