reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
W końcu napewno się uda! Masz już jedno dziecko wiec nie powinnaś długo czekać na kolejna ciąże! Ja daje sobie rok
Tylko ze u mnie juz 11cs, zaraz bedzie rok... i to ze mam jedno dziecko wcale nie znaczy ze z drugim sie uda szybko (mimo ze pierwsze to wpadka) ani nawet ze w ogole się uda... [emoji57]
Teraz najpierw tz musi isc na badanie nasienia a potem ja cala resztę i zobaczymy czemu nie wychodzi.. .
Ale nie poddaje sie [emoji123], wkoncu sie uda tylko po prostu mam jakis uraz do zbyt duzej roznicy wieku miedzy rodzeństwem i bardzo bym nie chciała żeby tak bylo miedzy moimi dziećmi [emoji849]

reklama
ja mialam takie testy jak na zdj zalaczonym i zanurzalam je na kilka sekund krócej niz te z domowego laboratorium a tam jest napisane bodjaze 10sek. nie zdarzylo mi sie nigdy takie rozlanie. ale moze byc ze jakas wadliwa seria Ci się trafiła. próbuj :) ja je przeklinalam bo wiecznie taka blada kreska byla uznalam ze są oszukane i nie wychodzą bo w DL wychodzily ciemniejsze... az tu nagle 1 dnia zaskoczyly mnie mocno bo 2 ciemne krechy pokazaly.

Teraz nie robie juz zadnego. mialam 3 odlozone i niech sobie leza. myslalam ze uzyje ale jednak nie.

Z ciekawości zrobiłam teraz i tym razem trzymałam krócej niż 10 sekund i co prawda wyszedł cały lekko różowy ale z widoczną ciemniejszą kreską :blink:

Już wcześniej pisałam, że mi druga ciąża w terminie @ w ogóle nie wychodziła na testach, dopiero z 10 dni po :tak:

@paulina1994 teoretycznie zawsze możemy jeść zdrowiej. Wg mnie to kwestia chęci i samozaparcia :)
A witaminy lepiej brać pojedyncze, bez chemii. Co do ciąży to stwierdziłam, że mam dobre wyniki i nie potrzebuję suplementów. Mój ginekolog też był jak ja na nie.

Między mną a jednym z braci jest rok różnicy i zawsze było super. Między mną a drugim już 4 lata i przez pierwsze lata było średnio. Ale później już ok.

U mnie corka nie dość ze nie chciała sie ujawnic to jeszcze nie chciala sie urodzic. Wcale sie nie spieszyla.

Tak patrzę teraz na flo i powiem wam ze owulacje przewiduje na 1 sierpnia! A tego dnia mamy z mężem 9 rocznicę ślubu. To bylby najcudowniejszy prezent. @martoosia04 to nie byl moj wykres:)
Moj jesst w takim stanie.. Obserwuje sluz ale hmm w ogole go nie zapisuje nie wiem czemu..

Załączniki

• Screenshot_2018-07-24-21-03-49-700_com.android.chrome.png
    Screenshot_2018-07-24-21-03-49-700_com.android.chrome.png
    96,9 KB · Wyświetleń: 86
Ja mam dwie siostry jedna starsza ode mnie o 16 a druga o 18 lat i kontakt obecnie prawie ze zerowy wiec nie chcialabym zeby moj mlody byl tak duzo starszym bratem [emoji6]

Ja mam dwie siostry jedna starsza ode mnie o 16 a druga o 18 lat i kontakt obecnie prawie ze zerowy wiec nie chcialabym zeby moj mlody byl tak duzo starszym bratem [emoji6]
Między mną a moim bratem 4 lata różnych. Najpierw się tkuklismy teraz super kontakty. Brat młodszy. I mam siostrę 10 lat młodsza. Póki mama była w ciąży byłam mega o nią zazdrosna. Ale jak tylko pierwszy raz ja zobaczyłam jak ja mama że szpitala przywiozła to miłość od pierwszego wejrzenia :) i do tej pory tak jest. Ma 16 lat i czasem mnie wkurza bo to teraz głupi wiek, a ja jej trochę 'matkuje' ale nie wyobrażam sobie ze miałby jej nie być.

reklama
Otóż to, żałuję, że nie wiem czy był to chłopiec czy dziewczynka, dla jednych nic takiego, a mnie to jednak teraz męczy:(
Ja tez myslakam o tym później. Ale sama nie wiem w koncu
u mnie 8 był. Kochana wiem, ze jest Tobie ciężko, bo mi tez nie jest łatwo- ale jednak staram się myśleć pozytywnie❤️ Czekam na zielone światełko od gina i dalej bede sue starać, trzeba jakos z tym żyć- chwilowo miałam takie myśli, ze to było moje pierwsze tak bardzo upragnione dzieciątko i miałam tak straszny żal ze nie dane mi (jest- było) urodzić :( ale nie można się załamywać, trzeba zrobic badania i starać się dalej.
Chociaż trochę się boje, zeby mnie to znowu nie spotkało, bo drugi raz tego przechodzić nie wyobrażam sobie ;( ale niestety my tego nie wiemy, ktoś inny decyduje o tym...
jedno jest pewne nie poddam się, bede dalej walczyć ❤️

Do góry