reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
U moich dziewczyn jest 6 lat różnicy i jest tragedia... nie mogą się od 10 lat dogadać :(
Moja córcia w grudniu skonczy 9 lat to tez bedzie roznica jak przepasc. ale mala moja bardzo chce rodzenstwo powtarza to na kazdym kroku. wiem tez ze coraz starsza z roku na rok i tez zaczna sie niezgody. moze uda mi sie zajsc w druga ciaze to pozniej szybciej postaram sie o 3cia zeby mialy brzdące towarzystwo bo moja Julianka bedzie zaraz z kolezankami na miasto wybywac szok.

reklama
Hm.. Wkładam tylko na chwilę, ale może rzeczywiście Będę jeszcze z nimi kombinować w przyszłym cyklu.
ja mialam takie testy jak na zdj zalaczonym i zanurzalam je na kilka sekund krócej niz te z domowego laboratorium a tam jest napisane bodjaze 10sek. nie zdarzylo mi sie nigdy takie rozlanie. ale moze byc ze jakas wadliwa seria Ci się trafiła. próbuj :) ja je przeklinalam bo wiecznie taka blada kreska byla uznalam ze są oszukane i nie wychodzą bo w DL wychodzily ciemniejsze... az tu nagle 1 dnia zaskoczyly mnie mocno bo 2 ciemne krechy pokazaly.

Teraz nie robie juz zadnego. mialam 3 odlozone i niech sobie leza. myslalam ze uzyje ale jednak nie.

Załączniki

• 02e63a8a4307a066922e58ae3bd9.jpg
    02e63a8a4307a066922e58ae3bd9.jpg
    118,2 KB · Wyświetleń: 88
Moja córcia w grudniu skonczy 9 lat to tez bedzie roznica jak przepasc. ale mala moja bardzo chce rodzenstwo powtarza to na kazdym kroku. wiem tez ze coraz starsza z roku na rok i tez zaczna sie niezgody. moze uda mi sie zajsc w druga ciaze to pozniej szybciej postaram sie o 3cia zeby mialy brzdące towarzystwo bo moja Julianka bedzie zaraz z kolezankami na miasto wybywac szok.

Myśle ze twoja córcia będzie się opiekować maleństwem! Moja młodsza 10lat tez marzy o maluszku ale co ma być to będzie. Jutro termin @ [emoji22] narazie nic nie czuje. Wczoraj bóle/skurcze pod pępkiem które wieczorem zamieniły się w ból głowy, szyjka nisko i biało-żółty gesty śluz. Dziś nic kompletnie się nie dzieje

Dużo jeszcze z pewnością powie poranna temp.
Bo chyba gdyby spadła jeszcze niżej 36,8 to już raczej nie byłoby sensu jechać.

IMG_6331.JPG

To jest mój udany cykl,
Tak wyglądały testy
IMG_1475.JPG
pierwszy w terminie @
IMG_1516.JPG
dwa tygodnie pózniej [emoji6]

Załączniki

• IMG_6331.JPG
    IMG_6331.JPG
    114 KB · Wyświetleń: 288
  • IMG_1475.JPG
    IMG_1475.JPG
    57,7 KB · Wyświetleń: 287
  • IMG_1516.JPG
    IMG_1516.JPG
    148,7 KB · Wyświetleń: 285
Myśle ze twoja córcia będzie się opiekować maleństwem! Moja młodsza 10lat tez marzy o maluszku ale co ma być to będzie. Jutro termin @ [emoji22] narazie nic nie czuje. Wczoraj bóle/skurcze pod pępkiem które wieczorem zamieniły się w ból głowy, szyjka nisko i biało-żółty gesty śluz. Dziś nic kompletnie się nie dzieje
3mam kciuki oby nie przyszla!
serio dawno nie bylo 2 kresek czas rozpoczac dobrą passę dziewczyny.

Zobacz załącznik 881072
To jest mój udany cykl,
Tak wyglądały testy Zobacz załącznik 881074pierwszy w terminie @Zobacz załącznik 881075dwa tygodnie pózniej [emoji6]
o widzisz czyli kolejna ktora potwierdza regułę 2 kresek 2 tyg po @. wykres tez zwariowany. przy tych wysokich temp nie mialas czasem infekcji?

Moj syn ma juz 4 lata, ja chcialam taka roznice 3-4/5 lat max miedzy dziećmi ale nie wychodzi.. od zawsze nie chciałam zeby miedzy moimi dziecmi byla jakaś wielka roznica wieku a tu pewnie los sobie ze mnie zakpi [emoji849]

Moj syn ma juz 4 lata, ja chcialam taka roznice 3-4/5 lat max miedzy dziećmi ale nie wychodzi.. od zawsze nie chciałam zeby miedzy moimi dziecmi byla jakaś wielka roznica wieku a tu pewnie los sobie ze mnie zakpi [emoji849]

W końcu napewno się uda! Masz już jedno dziecko wiec nie powinnaś długo czekać na kolejna ciąże! Ja daje sobie rok

reklama
Do góry