reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@Migdalove bardzo mi przykro, że to nie ciąża [emoji853]

@Maliia i jak, jest miesiączka czy nie?

@Fleur86 współczuję twojemu facetowi w trafic do takiego miejsca na badanie nasienia [emoji50] a chociaż wyszło od sensownego ż tego badania, czy jeszcze nie macie wyników?

@Zmijka ja czasami chce działać jakiś cykl bez wyliczeń, ale mi to normalnie siedzi w głowie. Wystarczy że pamiętam pierwszy dzień miesiączki i wszytko od razu mam przed oczami, kiedy mniej więcej owu i kolejną miesiączka [emoji23]
A dlaczego bez stymulacji nic nie może być u Ciebie?

U mnie dziś 6 dzień krwawienia, ale to już takie resztki krwi bo sama wkładka wystarcza, a i ze skrzepow, tkanek już nic się nie pojawia. Ile dni mialyscie krwawienie po samoistnym poronienie bez tabletek i zabiegów? O ile są tu takie dziewczyny [emoji4] bo ja nic nie pamiętam z poprzedniego razu. Tylko patrząc w kalendarz wiem, że po ok 9 dniach był stosunek płciowy. I to musiało być już po wizycie u lekarza, bo chyba wtedy byłam po tygodniu. Teraz idę w poniedziałek. Oby wszystko było już czyste i w porządku.
Narazie nie ma nic! %)

reklama
To i ja się przywitam :) nie mam pojęcia który dc, bo z uporem maniaka nie odpalam aplikacji, a rachubę zgubiłam. 2,3 i 4 dni temu miałam mega glutowaty śluz, jak taka ciągnąca się galaretka - na papierze podczas wizyty w wc. Wczoraj już tylko śliski i wczoraj były [emoji173]. Ale moim skromnym zdaniem to po pierwsze w ogóle nie ma szans na owu bo się niczym nie stymuluję, a po drugie i tak mi się wydaje że jest duuużo za wcześnie na ewentualną owu bo jakoś 3 lipca skończyła mi się @
Ja za miesiąc kończę ciąże ze wcześniejszej owulacji :* z 11dc. Więc nigdy nie mów nigdy :)

Biegam ciagle do toalety w pracy i patrzę czy sie cos pojawia czy nie. Na szczescie narazie czysto. Jesli to zagniezdzanie bylo to po ilu hcg powinno sie wytworzyć ?

A u mnie spadek do 36,66 i ciąży chyba z tego nie będzie [emoji24] oceńcie fachowym okiem proszę.

Zobacz załącznik 876533
Spokojnie, zdaje się jest tak, że temperatura w drugiej fazie nie powinna spaść poniżej temperatur maksymalnych 1 fazy cyklu. Jej wysokość w fazie lutealnej jest indywidualna. Poza tym ma jeszcze szansę wzrosnąć.

@Maliina pięknie :). Czuję, że to Twój cykl!

Ja za miesiąc kończę ciąże ze wcześniejszej owulacji :* z 11dc. Więc nigdy nie mów nigdy :)
Ja tez zaszlam w ciążę w cyklu w ktorym owulacja wystapila wyjatkowo szybko.u ciebie juz tylko miesiac.wow ale zlecialo.ja wczoraj bylam na usg polowkowym .córcia zdrowiutka i duza juz bo 376 g i ma 17cm.najbardziej rozbroiłł mnie jej nosek i malutkie stopki na usg.dziewczyny trzymam kciuki za was.aby kazdej sie udalo szybko ujrzeć 2 kreseczki.na foto moja Marika Gaja ☺moje trzecie szczescie.
20180711_174217-1.jpg

Załączniki

• 20180711_174217-1.jpg
    20180711_174217-1.jpg
    607,1 KB · Wyświetleń: 376
Ja tez zaszlam w ciążę w cyklu w ktorym owulacja wystapila wyjatkowo szybko.u ciebie juz tylko miesiac.wow ale zlecialo.ja wczoraj bylam na usg polowkowym .córcia zdrowiutka i duza juz bo 376 g i ma 17cm.najbardziej rozbroiłł mnie jej nosek i malutkie stopki na usg.dziewczyny trzymam kciuki za was.aby kazdej sie udalo szybko ujrzeć 2 kreseczki.na foto moja Marika Gaja [emoji5]moje trzecie szczescie.Zobacz załącznik 876558
Cudna [emoji7]nasza była mniejsza na pokowkowym :) 270g. A na prenatalnym trzeciego trymestru w 29tc 1321g :)
received_689934958004103.jpeg

Załączniki

• received_689934958004103.jpeg
    received_689934958004103.jpeg
    34,6 KB · Wyświetleń: 340
reklama
Do góry