reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Maliina z tą krwią w śluzie w tym miesiącu to chyba jakaś plaga, już ze 3 dziewczyny tu o tym pisały. Ja też zauważyłam 2 dni pod rząd delikatne niteczki w okolicy 16 i 17 dnia cyklu.

Maliina z tą krwią w śluzie w tym miesiącu to chyba jakaś plaga, już ze 3 dziewczyny tu o tym pisały. Ja też zauważyłam 2 dni pod rząd delikatne niteczki w okolicy 16 i 17 dnia cyklu.
Ooo fajnie to okreslilas niteczki. Ja sie modle tylko by to nie byl okres. Obudzilam sie wlasnie i boje sie isc siku zrobić bo jesli zobacze to i teraz to obstawiam @ bo w ten sposob zawsze ja dostaje... Wtedy wiem ze mam szykowac tamponiki i leki przeciwbólowe bo sie rozkreci i bede cierpiec.

Jest nadzieja. Tym razem nie bylo nic zadnego sladu a przy @ za każdym siusiu cos widze.. Wykluczyc nie moge ale łudzić sie owszem. Mysle ze plaga z tym sluzem podbarwionym bo kazda z nas scisle obserwuje sie i symptomów ciąży szuka. Ale to wczoraj wygladalo inaczej i wciaz czuje prawy jajnik jak kłuje. No nic dzis w pracy bede uwazac. Podskoczyla mi temp o 0.2° ale u mnie temp mocno sie nie sugeruje.

Dzis 33 dc.

A u mnie spadek do 36,66 i ciąży chyba z tego nie będzie [emoji24] oceńcie fachowym okiem proszę.

IMG_1888.JPG

Załączniki

• IMG_1888.JPG
    IMG_1888.JPG
    310,6 KB · Wyświetleń: 385
To i ja się przywitam :) nie mam pojęcia który dc, bo z uporem maniaka nie odpalam aplikacji, a rachubę zgubiłam. 2,3 i 4 dni temu miałam mega glutowaty śluz, jak taka ciągnąca się galaretka - na papierze podczas wizyty w wc. Wczoraj już tylko śliski i wczoraj były [emoji173]. Ale moim skromnym zdaniem to po pierwsze w ogóle nie ma szans na owu bo się niczym nie stymuluję, a po drugie i tak mi się wydaje że jest duuużo za wcześnie na ewentualną owu bo jakoś 3 lipca skończyła mi się @

reklama
@Migdalove bardzo mi przykro, że to nie ciąża [emoji853]

@Maliia i jak, jest miesiączka czy nie?

@Fleur86 współczuję twojemu facetowi w trafic do takiego miejsca na badanie nasienia [emoji50] a chociaż wyszło od sensownego ż tego badania, czy jeszcze nie macie wyników?

@Zmijka ja czasami chce działać jakiś cykl bez wyliczeń, ale mi to normalnie siedzi w głowie. Wystarczy że pamiętam pierwszy dzień miesiączki i wszytko od razu mam przed oczami, kiedy mniej więcej owu i kolejną miesiączka [emoji23]
A dlaczego bez stymulacji nic nie może być u Ciebie?

U mnie dziś 6 dzień krwawienia, ale to już takie resztki krwi bo sama wkładka wystarcza, a i ze skrzepow, tkanek już nic się nie pojawia. Ile dni mialyscie krwawienie po samoistnym poronienie bez tabletek i zabiegów? O ile są tu takie dziewczyny [emoji4] bo ja nic nie pamiętam z poprzedniego razu. Tylko patrząc w kalendarz wiem, że po ok 9 dniach był stosunek płciowy. I to musiało być już po wizycie u lekarza, bo chyba wtedy byłam po tygodniu. Teraz idę w poniedziałek. Oby wszystko było już czyste i w porządku.

Do góry