reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Maliina z tą krwią w śluzie w tym miesiącu to chyba jakaś plaga, już ze 3 dziewczyny tu o tym pisały. Ja też zauważyłam 2 dni pod rząd delikatne niteczki w okolicy 16 i 17 dnia cyklu.

Maliina z tą krwią w śluzie w tym miesiącu to chyba jakaś plaga, już ze 3 dziewczyny tu o tym pisały. Ja też zauważyłam 2 dni pod rząd delikatne niteczki w okolicy 16 i 17 dnia cyklu.
Ooo fajnie to okreslilas niteczki. Ja sie modle tylko by to nie byl okres. Obudzilam sie wlasnie i boje sie isc siku zrobić bo jesli zobacze to i teraz to obstawiam @ bo w ten sposob zawsze ja dostaje... Wtedy wiem ze mam szykowac tamponiki i leki przeciwbólowe bo sie rozkreci i bede cierpiec.

Jest nadzieja. Tym razem nie bylo nic zadnego sladu a przy @ za każdym siusiu cos widze.. Wykluczyc nie moge ale łudzić sie owszem. Mysle ze plaga z tym sluzem podbarwionym bo kazda z nas scisle obserwuje sie i symptomów ciąży szuka. Ale to wczoraj wygladalo inaczej i wciaz czuje prawy jajnik jak kłuje. No nic dzis w pracy bede uwazac. Podskoczyla mi temp o 0.2° ale u mnie temp mocno sie nie sugeruje.

Dzis 33 dc.

A u mnie spadek do 36,66 i ciąży chyba z tego nie będzie [emoji24] oceńcie fachowym okiem proszę.

IMG_1888.JPG

Załączniki

• IMG_1888.JPG
    IMG_1888.JPG
    310,6 KB · Wyświetleń: 381
To i ja się przywitam :) nie mam pojęcia który dc, bo z uporem maniaka nie odpalam aplikacji, a rachubę zgubiłam. 2,3 i 4 dni temu miałam mega glutowaty śluz, jak taka ciągnąca się galaretka - na papierze podczas wizyty w wc. Wczoraj już tylko śliski i wczoraj były [emoji173]. Ale moim skromnym zdaniem to po pierwsze w ogóle nie ma szans na owu bo się niczym nie stymuluję, a po drugie i tak mi się wydaje że jest duuużo za wcześnie na ewentualną owu bo jakoś 3 lipca skończyła mi się @

reklama
@Migdalove bardzo mi przykro, że to nie ciąża [emoji853]

@Maliia i jak, jest miesiączka czy nie?

@Fleur86 współczuję twojemu facetowi w trafic do takiego miejsca na badanie nasienia [emoji50] a chociaż wyszło od sensownego ż tego badania, czy jeszcze nie macie wyników?

@Zmijka ja czasami chce działać jakiś cykl bez wyliczeń, ale mi to normalnie siedzi w głowie. Wystarczy że pamiętam pierwszy dzień miesiączki i wszytko od razu mam przed oczami, kiedy mniej więcej owu i kolejną miesiączka [emoji23]
A dlaczego bez stymulacji nic nie może być u Ciebie?

U mnie dziś 6 dzień krwawienia, ale to już takie resztki krwi bo sama wkładka wystarcza, a i ze skrzepow, tkanek już nic się nie pojawia. Ile dni mialyscie krwawienie po samoistnym poronienie bez tabletek i zabiegów? O ile są tu takie dziewczyny [emoji4] bo ja nic nie pamiętam z poprzedniego razu. Tylko patrząc w kalendarz wiem, że po ok 9 dniach był stosunek płciowy. I to musiało być już po wizycie u lekarza, bo chyba wtedy byłam po tygodniu. Teraz idę w poniedziałek. Oby wszystko było już czyste i w porządku.

Do góry