Kasienka3b
Fanka BB :)
GratulacjeMam świeżą wieadomośc udało się zrobiłam wczraj test i pozytywny.. a dziś rano bete i pokazuje na 4 tc. Nie wierze że sie w końcu udało...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeMam świeżą wieadomośc udało się zrobiłam wczraj test i pozytywny.. a dziś rano bete i pokazuje na 4 tc. Nie wierze że sie w końcu udało...
Zakochalam sie!! ! Ale cudny. Moja mama też ma maltanczyka ale ten jej owce przypomina
Ooo fajnie to okreslilas niteczki. Ja sie modle tylko by to nie byl okres. Obudzilam sie wlasnie i boje sie isc siku zrobić bo jesli zobacze to i teraz to obstawiam @ bo w ten sposob zawsze ja dostaje... Wtedy wiem ze mam szykowac tamponiki i leki przeciwbólowe bo sie rozkreci i bede cierpiec.Maliina z tą krwią w śluzie w tym miesiącu to chyba jakaś plaga, już ze 3 dziewczyny tu o tym pisały. Ja też zauważyłam 2 dni pod rząd delikatne niteczki w okolicy 16 i 17 dnia cyklu.