paulina1994
Fanka BB :)
Dziewczyny a co myślicie na temat wiesiołka w pierwszej fazie cyklu na śluz ? Ja kiedyś brałam a później przestałam, ale ciekawa jestem czy to rzeczywiście pomaga ? [emoji848]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@paulina1994 ja brałam wiesiołka os stycznia czyli od 2 cs jakieś zmiany zauważyłam dopiero po 4 cyklach i to nie wielkie a w tym cyklu skończył mi się 4 dni przed owu i już nie kupowałam jak się nie uda to następnym cykl próbuje bez zobaczę czy jest jakaś zmiana, tylko w zeszłym cyklu miałam naprawdę ładny książkowy śluz..... W zeszłym roku w czerwcu też był ładny śluz a w innych cyklach to tak różnie, może jestem najbardziej plodna tylko jeden miesiąc w roku
Ale chyba dziś owu bo sluzu już zaczyna być ciut więcej jest rozciągliwy ale biały i śliski i mocniej czuję podbrzusze i prawy jajnik kłuje a teraz jego kolej na owu
Trzymam mocno za to kciuki.Jak narazie zadnych niteczek i plamien. Mam nadzieję ze to moj mały skarbek sie tam zagniezdzil.
Mój narzeczony robił przy produkcji płytek z cegły - lica. Tam dopiero był pył, ile tego było w aucie, nawet już w domu było czerwono to co musiał mieć w płucach. Na szczęście zrezygnował i czuje się już lepiej.Ale zaczyna mnie boleć gardlo krtan.. Boje sie ze znow oskrzela mi zaatakuje przez pyl z pracy. Mamy tyle roboty i pylu ze smarkam nim kicham itp
Owocnych starań!@martoosia04 w nocy już były staranka i dziś też będą korzystam póki mąż w domu