reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dziewczyny a co myślicie na temat wiesiołka w pierwszej fazie cyklu na śluz ? Ja kiedyś brałam a później przestałam, ale ciekawa jestem czy to rzeczywiście pomaga ? [emoji848]

reklama
@paulina1994 ja brałam wiesiołka os stycznia czyli od 2 cs jakieś zmiany zauważyłam dopiero po 4 cyklach i to nie wielkie a w tym cyklu skończył mi się 4 dni przed owu i już nie kupowałam jak się nie uda to następnym cykl próbuje bez zobaczę czy jest jakaś zmiana, tylko w zeszłym cyklu miałam naprawdę ładny książkowy śluz..... W zeszłym roku w czerwcu też był ładny śluz a w innych cyklach to tak różnie, może jestem najbardziej plodna tylko jeden miesiąc w roku :o
Ale chyba dziś owu bo sluzu już zaczyna być ciut więcej jest rozciągliwy ale biały i śliski i mocniej czuję podbrzusze i prawy jajnik kłuje a teraz jego kolej na owu

@paulina1994 ja brałam wiesiołka os stycznia czyli od 2 cs jakieś zmiany zauważyłam dopiero po 4 cyklach i to nie wielkie a w tym cyklu skończył mi się 4 dni przed owu i już nie kupowałam jak się nie uda to następnym cykl próbuje bez zobaczę czy jest jakaś zmiana, tylko w zeszłym cyklu miałam naprawdę ładny książkowy śluz..... W zeszłym roku w czerwcu też był ładny śluz a w innych cyklach to tak różnie, może jestem najbardziej plodna tylko jeden miesiąc w roku :o
Ale chyba dziś owu bo sluzu już zaczyna być ciut więcej jest rozciągliwy ale biały i śliski i mocniej czuję podbrzusze i prawy jajnik kłuje a teraz jego kolej na owu

No to dziś starania? ;)

Ale zaczyna mnie boleć gardlo krtan.. Boje sie ze znow oskrzela mi zaatakuje przez pyl z pracy. Mamy tyle roboty i pylu ze smarkam nim kicham itp

Ale zaczyna mnie boleć gardlo krtan.. Boje sie ze znow oskrzela mi zaatakuje przez pyl z pracy. Mamy tyle roboty i pylu ze smarkam nim kicham itp
Mój narzeczony robił przy produkcji płytek z cegły - lica. Tam dopiero był pył, ile tego było w aucie, nawet już w domu było czerwono to co musiał mieć w płucach. Na szczęście zrezygnował i czuje się już lepiej. :)

reklama
Do góry