reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
co jest nie tak ?? jeśli można zapytać ? Wow Twoj chce iśc ? tak sam ? dobrowolnie ? MOj to taki ciezki temat, że masakra... zapiera sie nogami i rękami.. bo mieliśmy już kiedyś maleństwo 5 lat temu.. jednak w 6tc już go nie było :(
A może warto odpuścić ? Naprawdę głowa dużo daje wiem łatwo powiedzieć ale tak niestety jest, ja mam koleżankę która starała się o dziecko jakieś 4-5 lat już dokładnie nie pamiętam i wyobraź sobie, że wszystkie badania jej i męża w normie mieli już wszystko wzdloz i wszerz przebadane wszystko w normie, a ciąży nie było..
Poszła do immunologa stwierdzila, że już chwyta się wszystkiego, brała jakieś zastrzyki od sierpnia bodajże, a w październiku miała ostatnia miesiączkę ;) za chwilę rodzi ;) nie wiem czy te zastrzyki to nie była heparyna, ale ręki sobie nie dam uciąć więc może warto w tym kierunku pójść [emoji4]

reklama
dlaczego myslisz ze biochemiczna ???
Przedwczoraj robilam test i był cien cienia a wczoraj i dzis juz nic [emoji20] boje sie ze tak wlasnie moglo byc.. tym bardziej ze dzis powinna byc @ a temperatura nawet nie spadla jeszcze ponizej lini..a jak troche sie spozni @ to tym bardziej bede myslala ze tak moglo byc bo przy biochemicznej @ moze się spoznic a cos czuje ze tak u mnie bedzie teraz [emoji24]

A może warto odpuścić ? Naprawdę głowa dużo daje wiem łatwo powiedzieć ale tak niestety jest, ja mam koleżankę która starała się o dziecko jakieś 4-5 lat już dokładnie nie pamiętam i wyobraź sobie, że wszystkie badania jej i męża w normie mieli już wszystko wzdloz i wszerz przebadane wszystko w normie, a ciąży nie było..
Poszła do immunologa stwierdzila, że już chwyta się wszystkiego, brała jakieś zastrzyki od sierpnia bodajże, a w październiku miała ostatnia miesiączkę ;) za chwilę rodzi ;) nie wiem czy te zastrzyki to nie była heparyna, ale ręki sobie nie dam uciąć więc może warto w tym kierunku pójść [emoji4]
a co to za zastrzyki ?? nie słyszałam..

Nie do mnie pytanie ale czasami po prostu nie idzie odpuścić ... kazda z nas jest inna i ma inna wytrzymałość jesli chodzi o starania.. ja np na poczatku przez 5 pierwszych cykli luzzz totalny ale teraz ...? Juz tak nie potrafię na luzie do tego podchodzić..

Przedwczoraj robilam test i był cien cienia a wczoraj i dzis juz nic [emoji20] boje sie ze tak wlasnie moglo byc.. tym bardziej ze dzis powinna byc @ a temperatura nawet nie spadla jeszcze ponizej lini..a jak troche sie spozni @ to tym bardziej bede myslala ze tak moglo byc bo przy biochemicznej @ moze się spoznic a cos czuje ze tak u mnie bedzie teraz [emoji24]
no nie wiem.. skoro nic Cie nie boli.. ani nic.. myślę, że powinnaś być dobrej mysli...

Ne do mnie pytanie ale czasami po prostu nie idzie odpuścić ... kazda z nas jest inna i ma inna wytrzymałość jesli chodzi o starania.. ja np na poczatku przez 5 pierwszych cykli luzzz totalny ale teraz ...? Juz tak nie potrafię na luzie do tego podchodzić..
Kamilaaa ja tak samo mam :( na poczatku luz.. a teraz :( tragedia

no nie wiem.. skoro nic Cie nie boli.. ani nic.. myślę, że powinnaś być dobrej mysli...
Moze zacznie bolec dopiero jak przyjdzie @..
Eh jak ma przyjsc to niech juz bedzie bo strasznie mnie to czekanie wkurza [emoji20]

Test z dzisiaj bialy wiec nie mam złudzeń, wiem ze nie przyjdzie[emoji20]

reklama
Nie do mnie pytanie ale czasami po prostu nie idzie odpuścić ... kazda z nas jest inna i ma inna wytrzymałość jesli chodzi o starania.. ja np na poczatku przez 5 pierwszych cykli luzzz totalny ale teraz ...? Juz tak nie potrafię na luzie do tego podchodzić..
Wiem, wiem sama po siebie, testy ciążowe, owulacyjne, seks codziennie w okresie płodnym idzie na głowę dostać...
Ale obiecałam sobie, że oczywiście muszę wyregulować prolaktynę i TSH i jak wszystko pójdzie po mojej myśli i będę mogła od października ponownie zacząć starania to odpuszczam nie liczę nie sprawdzam, oczywiście będę robiła testy owulacyjne, ale nie będę biegała z testami ciążowymi tydzień przed miesiączką bo zwariować idzie :/

Do góry