reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
co jest nie tak ?? jeśli można zapytać ? Wow Twoj chce iśc ? tak sam ? dobrowolnie ? MOj to taki ciezki temat, że masakra... zapiera sie nogami i rękami.. bo mieliśmy już kiedyś maleństwo 5 lat temu.. jednak w 6tc już go nie było :(
A może warto odpuścić ? Naprawdę głowa dużo daje wiem łatwo powiedzieć ale tak niestety jest, ja mam koleżankę która starała się o dziecko jakieś 4-5 lat już dokładnie nie pamiętam i wyobraź sobie, że wszystkie badania jej i męża w normie mieli już wszystko wzdloz i wszerz przebadane wszystko w normie, a ciąży nie było..
Poszła do immunologa stwierdzila, że już chwyta się wszystkiego, brała jakieś zastrzyki od sierpnia bodajże, a w październiku miała ostatnia miesiączkę ;) za chwilę rodzi ;) nie wiem czy te zastrzyki to nie była heparyna, ale ręki sobie nie dam uciąć więc może warto w tym kierunku pójść [emoji4]

reklama
dlaczego myslisz ze biochemiczna ???
Przedwczoraj robilam test i był cien cienia a wczoraj i dzis juz nic [emoji20] boje sie ze tak wlasnie moglo byc.. tym bardziej ze dzis powinna byc @ a temperatura nawet nie spadla jeszcze ponizej lini..a jak troche sie spozni @ to tym bardziej bede myslala ze tak moglo byc bo przy biochemicznej @ moze się spoznic a cos czuje ze tak u mnie bedzie teraz [emoji24]

A może warto odpuścić ? Naprawdę głowa dużo daje wiem łatwo powiedzieć ale tak niestety jest, ja mam koleżankę która starała się o dziecko jakieś 4-5 lat już dokładnie nie pamiętam i wyobraź sobie, że wszystkie badania jej i męża w normie mieli już wszystko wzdloz i wszerz przebadane wszystko w normie, a ciąży nie było..
Poszła do immunologa stwierdzila, że już chwyta się wszystkiego, brała jakieś zastrzyki od sierpnia bodajże, a w październiku miała ostatnia miesiączkę ;) za chwilę rodzi ;) nie wiem czy te zastrzyki to nie była heparyna, ale ręki sobie nie dam uciąć więc może warto w tym kierunku pójść [emoji4]
a co to za zastrzyki ?? nie słyszałam..

Nie do mnie pytanie ale czasami po prostu nie idzie odpuścić ... kazda z nas jest inna i ma inna wytrzymałość jesli chodzi o starania.. ja np na poczatku przez 5 pierwszych cykli luzzz totalny ale teraz ...? Juz tak nie potrafię na luzie do tego podchodzić..

Przedwczoraj robilam test i był cien cienia a wczoraj i dzis juz nic [emoji20] boje sie ze tak wlasnie moglo byc.. tym bardziej ze dzis powinna byc @ a temperatura nawet nie spadla jeszcze ponizej lini..a jak troche sie spozni @ to tym bardziej bede myslala ze tak moglo byc bo przy biochemicznej @ moze się spoznic a cos czuje ze tak u mnie bedzie teraz [emoji24]
no nie wiem.. skoro nic Cie nie boli.. ani nic.. myślę, że powinnaś być dobrej mysli...

Ne do mnie pytanie ale czasami po prostu nie idzie odpuścić ... kazda z nas jest inna i ma inna wytrzymałość jesli chodzi o starania.. ja np na poczatku przez 5 pierwszych cykli luzzz totalny ale teraz ...? Juz tak nie potrafię na luzie do tego podchodzić..
Kamilaaa ja tak samo mam :( na poczatku luz.. a teraz :( tragedia

no nie wiem.. skoro nic Cie nie boli.. ani nic.. myślę, że powinnaś być dobrej mysli...
Moze zacznie bolec dopiero jak przyjdzie @..
Eh jak ma przyjsc to niech juz bedzie bo strasznie mnie to czekanie wkurza [emoji20]

Test z dzisiaj bialy wiec nie mam złudzeń, wiem ze nie przyjdzie[emoji20]

reklama
Nie do mnie pytanie ale czasami po prostu nie idzie odpuścić ... kazda z nas jest inna i ma inna wytrzymałość jesli chodzi o starania.. ja np na poczatku przez 5 pierwszych cykli luzzz totalny ale teraz ...? Juz tak nie potrafię na luzie do tego podchodzić..
Wiem, wiem sama po siebie, testy ciążowe, owulacyjne, seks codziennie w okresie płodnym idzie na głowę dostać...
Ale obiecałam sobie, że oczywiście muszę wyregulować prolaktynę i TSH i jak wszystko pójdzie po mojej myśli i będę mogła od października ponownie zacząć starania to odpuszczam nie liczę nie sprawdzam, oczywiście będę robiła testy owulacyjne, ale nie będę biegała z testami ciążowymi tydzień przed miesiączką bo zwariować idzie :/

Do góry