reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
@majaaaa u nas też 8 cs aktualnie 8dc.... Prolaktyna też za wysoka ale monitoringu nie miałam dopiero 14 sierpnia idę do endokrynologa ginekologa i zobaczymy co dalej.. . A jeszcze mąż nie zawsze jest w domu i co najgorsze najczęściej go nie ma właśnie blisko owu....

Dziewczyny jak rozpoznac ciążę biochemiczna?

Tak sie zastanawiam czy ja moje braki okresu 2 razy mialam ot tak bo się przestawiło czy cos bylo na rzeczy. Ja nawet bym nie przypuszczala. w marcu mialam normalna miesiączkę ale w kwietniu nie mialam wcale dostalam dopiero 9 maja ale bardzo silną ze skrzepami jednak bol brzucha był taki jak zwykle przy @. Zdarzylo mi sie takie cos 2 razy ale nigdy nie robilam testu ciazowego bo nie bralam ciąży pod uwage.
I teraz @ sa jak w zegarku. No mam nadzieje ze lipcowej nie bedzie jednak.

Ostatnia edycja:
Najlatwiej chyba dzieki becie, jak jest niska i spada zamiast wzrastac.
Albo polegajac na testach.. najpierw moga byc || a po kilku dniach juz nic nie ma..
Bioch. Niestety czesto sie zdarza i duzo kobiet nawet o tym nie wie ze bylo w ciazy bo np @ przychodzi z dwudniowym opóźnieniem..

Tak sie zastanawiam czy ja moje braki okresu 2 razy mialam ot tak bo się przestawiło czy cos bylo na rzeczy. Ja nawet bym nie przypuszczala. w marcu mialam normalna miesiączkę ale w kwietniu nie mialam wcale dostalam dopiero 9 maja ale bardzo silną ze skrzepami jednak bol brzucha był taki jak zwykle przy @. Zdarzylo mi sie takie cos 2 razy ale nigdy nie robilam testu ciazowego bo nie bralam ciąży pod uwage.
I teraz @ sa jak w zegarku. No mam nadzieje ze lipcowej nie bedzie jednak.
Ja miałam, spóźnił mi się okres jeden dzień a w dzień temrinu @ robiłam test i był pozytywny. Objawy były takie - silny ból brzucha, gorszy niż zwykle i bardzo bardzo obfite krwawienie i to tyle. Czas krwawienia jak przy miesiączce normalnej. Ciąża potwierdzona spadającą betą.

to teraz bede sie zastanawiac. Powiem wam ze nawet nie zdawalam sobie z tego sprawy... oczywiscie to nie musialo byc to tylko ze u mnie okres nie pojawil sie w ogole w kwietniu tylko dopiero w maju... wiec po marcowej @ mialam kolejną dopiero w maju. moze to jakies przesuniecie wskutek stresu. Mam nadzieje... naczytalam sie ze bardzo duzo biochemicznych jest i kobiety wlasnie nawet sobie z tego sprawy nie zdaja.

reklama
to teraz bede sie zastanawiac. Powiem wam ze nawet nie zdawalam sobie z tego sprawy... oczywiscie to nie musialo byc to tylko ze u mnie okres nie pojawil sie w ogole w kwietniu tylko dopiero w maju... wiec po marcowej @ mialam kolejną dopiero w maju. moze to jakies przesuniecie wskutek stresu. Mam nadzieje... naczytalam sie ze bardzo duzo biochemicznych jest i kobiety wlasnie nawet sobie z tego sprawy nie zdaja.
Jak ci sie az tyle spóźnił @ to chyba nie byla by biochemiczna...
Raczej jakies przesuniecie, moze nie mialas owu w jednym cyklu i dlatego sie wydluzyl

Do góry