reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
to teraz bede sie zastanawiac. Powiem wam ze nawet nie zdawalam sobie z tego sprawy... oczywiscie to nie musialo byc to tylko ze u mnie okres nie pojawil sie w ogole w kwietniu tylko dopiero w maju... wiec po marcowej @ mialam kolejną dopiero w maju. moze to jakies przesuniecie wskutek stresu. Mam nadzieje... naczytalam sie ze bardzo duzo biochemicznych jest i kobiety wlasnie nawet sobie z tego sprawy nie zdaja.
Najlepiej iść do lekarza, dobrego lekarza i wszystko będziesz widziała. Mi spozniala się miesiączka nawet 60 dni. Teraz już ciągle regularnie dzięki lekarzowi. :)

reklama
Jak ci sie az tyle spóźnił @ to chyba nie byla by biochemiczna...
Raczej jakies przesuniecie, moze nie mialas owu w jednym cyklu i dlatego sie wydluzyl
ok juz mi lepiej w myslach. tego sie trzymajmy. chcialam dzis testy kupic.... ale powstrzymalam sie! stwierdzam ze kupie dopiero po 12 lipca jesli nie dostane @.

Najlepiej iść do lekarza, dobrego lekarza i wszystko będziesz widziała. Mi spozniala się miesiączka nawet 60 dni. Teraz już ciągle regularnie dzięki lekarzowi. :)
u mnie to byly 2 epizody z czego ten jeden teraz w marcu a drugi daaawno temu. moze rzeczywiscie bylo jak Kamila pisze...

Dziewczyny oszaleje...dzis tak brzuch mnie boli ze szok. Do tego dzis przy wstawaniu taki bol mnie zlapal jak by uklucie,jak by pieczenie. A nie mam zadnej nospy:(

ok juz mi lepiej w myslach. tego sie trzymajmy. chcialam dzis testy kupic.... ale powstrzymalam sie! stwierdzam ze kupie dopiero po 12 lipca jesli nie dostane @.
No bo biochemiczna to chyba ponizej 6tygodnia wiec jak ty mialas @ w kwietniu i kolejna dopiero w maju to juz by musialo byc okolo 8tygodnia..(uwierz ze zwyklego @ a z poronieniem w tym tc bys nie pomylila..)
wiec to pewnie musialas miec cykl bezowulacyjny ktory sie wydluzyl po prostu.[emoji6]

tak bardzo nie lubie ginekolgow. ogolnie nie po drodze mi tam...
Ja tez nie lubie, ogolnie lekarzy [emoji57] ale jak mus to mus niestety.

Ale spokojnie cykle bezowulacyjne i zdrowym kobietom sie zdarzają wiec mysle ze nie ma co panikowac [emoji57]

Sama ostatnio miałam cykl bezowulacyjny [emoji57]

reklama
Ja tez nie lubie, ogolnie lekarzy [emoji57] ale jak mus to mus niestety.

Ale spokojnie cykle bezowulacyjne i zdrowym kobietom sie zdarzają wiec mysle ze nie ma co panikowac [emoji57]

Sama ostatnio miałam cykl bezowulacyjny [emoji57]
tez tak mysle. nie no jesli ten cykl nie zaskoczy to do doktorka pojde na cytologie, usg zrobie i poprosze skierowanie na tsh i prolaktyne. tak zeby miec pewnosc ze chociaz to jest ok.

@Migdalove w ciazy bylam bardzo sumienna pacjentka nawet az za bardzo... pozniej troszke to zaniedbalam odbywalam tylko to co konieczne choc i nie zawsze....

Do góry