reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Wracam właśnie z pracy. Mam jakiś jasno brązowy śluz, delikatne ciągnięcia w podbrzuszu więc wydaje mi się, że to na @. Piersi mnie zaczęły dziwnie piec? Mrowić? Tak czy inaczej nie jest to ból. Czekam cierpliwie dalej, po test nie wiem czy jechać czy nie... Czy to w ogóle sens jak mogę w nocy dostać @.
Nie wiem jak ty to robisz, skąd bierzesz tyle cierpliwości. Ja już dawno bym test zrobiła.;);)

reklama
U mnie dalej nie ma @ [emoji57] ale pewnie jutro dostane w pysk i tak mi dowali ze padne [emoji57] niech sie juz ten 10 cykl skonczy skoro ma sie skonczyc @ [emoji24]
ja też czekam i tak mówie.. jak ma przyjść to niech już jest bo oszaleć można.. niestety już brzuch mnie pobolewa wiec z pewnością będzie :( :( na samą myśl juz sie denerwuje @@@@@@@@@@@:(

nie wiem właśnie :( nic nie dał i powiedział, że ma ponownie zrobić prolaktyne i przyjść z wynikami jak dostane @ .
Dziwne.. no ale w sumie pewnie chce miec pelen obraz wyników i dopiero potem cos bedzie chciał dzialac w kolejnym cyklu, pewnie zleci monitorig i cos na pekniecie ci da. Trzymam kciuki oby wtedy od razu zaskoczyło [emoji110]

ja też czekam i tak mówie.. jak ma przyjść to niech już jest bo oszaleć można.. niestety już brzuch mnie pobolewa wiec z pewnością będzie :( :( na samą myśl juz sie denerwuje @@@@@@@@@@@:(
A ja wlasnie dzis powinnam miec @ a tu dupa zadnych oznak nic nie boli, zadnych niedoskonałości na buzi, humor mam ok [emoji58]

Dziwne.. no ale w sumie pewnie chce miec pelen obraz wyników i dopiero potem cos bedzie chciał dzialac w kolejnym cyklu, pewnie zleci monitorig i cos na pekniecie ci da. Trzymam kciuki oby wtedy od razu zaskoczyło [emoji110]
dziękuję... Oby.. Już jestem zmęczona tym :( a jak u Ciebie ? który cykl ??

reklama
Kati dziękuję za odpowiedzi. Trochę mnie to podbudowało, że takie obawy się pojawiają nie tylko u mnie bo już się zastanawiałam czy ze mną jest coś nie tak...
Teraz już mi łatwiej o tym mówić, ale początki były naprawdę ciężkie, mieliśmy w święta Bożego Narodzenia powiedzieć wszystkim o ciąży (wiedzieli tylko teście), a ja 21 grudnia dowiedziałam się, że serduszko nie bije, 22 grudnia byłam już w szpitalu i miałam zabieg, a dzień przed wigilia byłam w domu to były moje jak do tej pory najgorsze święta, ale i to trzeba było przeżyć, myśli szczególnie te negatywne nigdy nas nie opuszcza, ja teraz oprócz tego, że myślę, żeby w ogóle zajść w ciążę to oczywiście boje się powtórki z grudnia i tak w kółko coś w głowie się mieli :/
Paulina to musiały być straszne święta :( życzę Ci żebyś kolejne spędziła z maluszkiem pod sercem!

Kamila może powtórz test jutro rano?

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry