reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@Kasienka3b a ja te paskowe owu testy uzywalam z allegro i mi sie zawsze pokrywaly z monitoringiem, wiec u mnie sie sprawdzaly:) najlepiej robic wieczorem jak sie 2 h nie siusialo:) ale jak byla kreska tez robilam po poludniu ale nie z porannego:) jak jest najmocniejsze kreska to ok 48 h i jest owu, mi sie nigdy nie pojawila bardzo mocna ale dosc mocna tak:)

reklama
Dokładnie. @Kasienka3b Ja też ich używałam (tylko wtedy było inne opakowanie ale to dokładnie te same testy tej samej firmy) i pierwszy cykl z nimi był cyklem udanym. Robiłam testy od 8dc i dobrze w sumie to pozytywne testy miałam 11 i 12 DC (gdzie normalnie owu 14/15dc).
Paskowe z allegro to szit nigdy mi owu nie pokazały, a na pewno owu była :) bo ja owu czuje :) testy robiłam dla potwierdzenia

ckai9jcg3ugxsgdl.png

atdcx1hp69ts3ous.png
Ja tez tych uzywalam i dla mnie sa najlepsze :) te z allegro niby wychodzily, ale nigdy do konca nie mialam takiego mocnego pozytywa. A w tych z rossmana pieka, mocna kreska :)

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się w 34 dniu cyklu, @ nadal nie ma. Brzuch pobolewa i dzisiaj znowu piersi.
Tak jak mówiłam jutro testuje, ale dopiero w przerwie między zajęciami skocze do rossmana
Myślicie, że ok godz 14 wyjdzie prawidłowy? Będzie to 6 dni po spodziewanej miesiaczce. Czy lepiej wstrzymać się do poniedziałku?

Witam się w 34 dniu cyklu, @ nadal nie ma. Brzuch pobolewa i dzisiaj znowu piersi.
Tak jak mówiłam jutro testuje, ale dopiero w przerwie między zajęciami skocze do rossmana
Myślicie, że ok godz 14 wyjdzie prawidłowy? Będzie to 6 dni po spodziewanej miesiaczce. Czy lepiej wstrzymać się do poniedziałku?
Jeśli opóźnienie spowodowane jest ciążą to powinno wyjść. Ja mam cykle 36-37 dniowe, ten cykl był 56dniowy z ewentualną owulacją w 43. A ja w 40dc leciałam na betę.

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Trzeba było zrobić ta betę wcześniej zamiast testu...przerwalas duphaston, którego nie należy przerywać jeśli doszło do zapłodnienia.

nzjdyx8dtnebih09.png
Jeżeli miałabym problem z niskim stężeniem progesteronu to jak najbardziej. Wszystko robię zgodnie z zaleceniami lekarza. Niestety nawet nie miałam możliwości zrobienia bety wcześniej, ze względu na pracę.

2018-08-31-003-005.jpg

Kurcze, przykro mi :( odwiedzalam stronę co chwile żeby zlożyć Ci gratulacje
No nic, w maju będę składać na pewno! ;)

U mnie mokro, wiec pewnie też @ na zakręcie. Jajniki bolą. I już mi smutno na zapas. Ale nowy cykl daje nowa szanse. Tego się trzymajmy ;)
Moze u Ciebie na wywołanie? Czy jeszcze się wstrzamasz? ;)
Jesli mokro to znaczy ze na pewno nie ciaza ?:( w takim razie swoja nadzieje moge zgasic..

reklama
Do góry