1
174974
Gość
No zobaczymy, może mi się wydawało tylko, że szybko była owulacja a tak naprawdę była parę dni później.Ja to widzę coś tam, hmm..poczekaj jeszcze do poniedziałku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No zobaczymy, może mi się wydawało tylko, że szybko była owulacja a tak naprawdę była parę dni później.Ja to widzę coś tam, hmm..poczekaj jeszcze do poniedziałku
Betę mam zaplanowaną na środę, to idelny czas żeby wtedy ją zrobić. Wcześniej nie ma co, bo jak ostatnio pisałyśmy, oczekiwanie na wyniki bety to najlepszy sposób na wywołanie okresu. Będzie wtedy 33dc.Jak za kilka dni dalej @ nie będzie powtórz test albo po prostu idź na betę :* nie ma co się nakręcać ani z jedną, a nie źle drugą stronę :*
Haha no tak[emoji23]Betę mam zaplanowaną na środę, to idelny czas żeby wtedy ją zrobić. Wcześniej nie ma co, bo jak ostatnio pisałyśmy, oczekiwanie na wyniki bety to najlepszy sposób na wywołanie okresu. Będzie wtedy 33dc.
Za często to przerabiałam.Haha no tak[emoji23]
Ja raz tak miałam. Rano beta a popołudniu @ [emoji23][emoji23]
Ja kupiłam płytowe z allegro 40szt z 3 testami ciążowymi strumieniowymi w komplecie i są dobre bo te paskowe z allegro mi nie wychodziły. Podobno najlepiej się je wykonuje w godzinach popołudniowych, ale jak mi zaczyna ciemnieć mocno kreska to robię dwa razy dziennie, żeby skoku LH nie pominąć i robię do momentu, kiedy zacznie się robić znowu jaśniejsza. A ok kiedy to zależy jakie masz cykle jeśli 28 dni to od 8.Dziewczyny jak to jest z tymi testami owu? O jakiej porze je najlepiej robic? Bo mysle czy nie zaczac jednak od tego cyklu ich wykonywac? I jaka firma najlepsza?
Dokładnie. @Kasienka3b Ja też ich używałam (tylko wtedy było inne opakowanie ale to dokładnie te same testy tej samej firmy) i pierwszy cykl z nimi był cyklem udanym. Robiłam testy od 8dc i dobrze w sumie to pozytywne testy miałam 11 i 12 DC (gdzie normalnie owu 14/15dc).Ja stosowałam te
Są w rossmanie. Robiłam je od 7dc o około 12:00. Testy są w porządku, nie przekłamują.
Kurka w tym cyklu tez mi sie zatrzynaly gazy ! I wczorajszy dzien byl dramatyczny z samopoczuciem a dzis juz jest lepiej.U mnie już 6 dni od ostatniej tabletki duphastonu. Zawsze dostawałam okres na czas po duphastonie. Piersi bolą, sutki najbardziej, brzuch na @ nie boli w ogóle póki co. Gazy ustąpiły. No ale za to bardziej przeziębiona jestem. Ciekawe czy to opóźnienie nie jest po prostu spowodowane stresem. Teraz jestem spokojna w tej sprawie, tylko cholernie ciekawa i niecierpliwie czekam albo na @ albo na środę. [emoji23]