1
174974
Gość
W każdym mieście jedna powinna mieć dyżur.@Velvetka tak właśnie mi się wydaje ze jak ma wyjść to już wyższe ;o
Tylko cholera niedziela niehandlowa
I nie wiem czy w galerii apteka będsię normalnie otwarta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W każdym mieście jedna powinna mieć dyżur.@Velvetka tak właśnie mi się wydaje ze jak ma wyjść to już wyższe ;o
Tylko cholera niedziela niehandlowa
I nie wiem czy w galerii apteka będsię normalnie otwarta
W każdym mieście jedna powinna mieć dyżur.
A teraz jakbyś kupiła test? Znajdź aptekę dyżurną aktualnie, kup test i zrób jutro.Tylko ja mam całe 30 min kochana na ogarnięcie testu i zrobienie bo to przerwa między zajęciami :d jakby było zynne tam gdzie myślałam to bym dała rade na jednej nozce
A teraz jakbyś kupiła test? Znajdź aptekę dyżurną aktualnie, kup test i zrób jutro.
Ja też mieszkam na wsi. [emoji23] Daleko masz do miasta? Jak mieszkałam gdzie indziej jechałam po test aż 30km do apteki. [emoji23]Mieszkam na wsi, gdzie nie mam sklepu a co dopiero apteki
Tzn spokojnie mogłabym kupic we wsi obok bo jest punkt dyżurny w pon, ale tak się nakręciłam na ta niedziele. Tyle czekam. I już nawet negatyw byłby jakimś punktem odoniesienia chyba lepszym niż ta niewiedza
Klaudka czuje że jutro zobaczysz piękne 2 kreseczki! !!
U mnie też @ na zakręcie. We wtorek idę do lekarza i zaczynam walczyć z tarczyca
Ja też mieszkam na wsi. [emoji23] Daleko masz do miasta? Jak mieszkałam gdzie indziej jechałam po test aż 30km do apteki. [emoji23]