reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
U mnie dalej @ brak ale czuje od 2 dni, ze nadchodzi wredota, tylko jakoś przyjść nie może. Delikatnie plamie od 2 dni, raczej takie lekko brązowe upławy, brzuch przestał w ogóle boleć, a chciałabym już zacząć nowy cykl bo nie liczę w tym już na nic pozytywnego...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny! U mnie 1dc i to będzie mój cykl! Wiem, że nie powinnam się nastawiać, ale to pierwszy cykl z Letrozolem i 3cs... I tak mam cichą nadzieję, że do 3 razy sztuka;) co do waszej rozmowy wczorajszej, to ja niestety też trochę odsunelam się od koleżanek, wszystkie mają dzieci 1, 2 lub nawet 4:o;) lub są w ciąży. .. A ja przez 3,5 roku po ślubie nawet nie mogłam spróbować się starać... Teraz jest już i tak lepiej, bo mimo, że narazie nie zaszłam to i tak jest to krok milowy bo przynajmniej probujemy;):p a co do nie taktu ludzi to fakt, niektórzy są okropni... Ostatnio sąsiadka mojej mamy zapytała ją czy jesteśmy bezpłodni, bo tyle lat po ślubie i dziecka nie ma... I zapytała o to tak prosto z mostu... Ma szczęście, że mnie tak nie zapytała, bo chyba w pięty by jej poszlo:mad:
@Migdalove dobrze, że rozmowa gładko poszla:)
Trzymam kciuki za wszystkie te, które jeszcze żyją w niepewnosci:) oby zaskoczyło u was w tym cyklu:)

@Klarnecik28 ja w ciąży z synem miałam na początku sporo śluzu I zanim zrobiłam test biegalam do łazienki sprawdzać czy @ przyszła bo brzuch bolał I ciągle uczucie wilgoci.

Jeżeli miałabym problem z niskim stężeniem progesteronu to jak najbardziej. Wszystko robię zgodnie z zaleceniami lekarza. Niestety nawet nie miałam możliwości zrobienia bety wcześniej, ze względu na pracę.

2018-08-31-003-005.jpg
No rozumiem, jeśli lekarz Ci tak zalecił to pewnie trzymaj się tego. Trzymam kciuki

nzjdyx8dtnebih09.png

@Klarnecik28 u mnie tez bylo "mokro" i malpa nie przyszla, mialam wczesniej takie bole jakby menstruacyjne i odpuscilam nadzieje, bylam pewna ze @ lezie dopiero 3 dni po spoznieniu zrobilam test i krecha mocniejsza od testowej:D to bylo w tamten wtorek:)objawy ciazowe przyszly dopiero w pon wieczorem, wczesniej moze nie byc ani widu ani slychu a wredota po prostu nie przylazi:)

reklama
Do góry