reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Migdalove gratuluje pracy :*
A jak odczekalas z tym testem to nadal biel? :/

Po badaniach. Musze to odespac... nie jest dla mnie normalne by wstac w sobotę o 6 rano [emoji55]

Wiesiolek od poczatku cyklu po 1 tabl?
Olej z wiesiołek wedle sposobu użycia na opakowaniu. Ja mam takie [emoji652] i jest na nim do 6 tabletek dziennie. Nie brałam tego pod uwagę kupując, ale muszę już je dojeść.
fe7b5c683f7a675a0be74762fa5b40b6.jpg

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Migdalove gratuluje pracy :*
A jak odczekalas z tym testem to nadal biel? :/

Po badaniach. Musze to odespac... nie jest dla mnie normalne by wstac w sobotę o 6 rano [emoji55]

Wiesiolek od poczatku cyklu po 1 tabl?
Niekoniecznie po 1 tabletce, zalezy z jakiej masz firmy. Stosuje sie wg dawkowania podanego przed producenta :)

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie już 6 dni od ostatniej tabletki duphastonu. Zawsze dostawałam okres na czas po duphastonie. Piersi bolą, sutki najbardziej, brzuch na @ nie boli w ogóle póki co. Gazy ustąpiły. No ale za to bardziej przeziębiona jestem. Ciekawe czy to opóźnienie nie jest po prostu spowodowane stresem. Teraz jestem spokojna w tej sprawie, tylko cholernie ciekawa i niecierpliwie czekam albo na @ albo na środę. [emoji23]

2018-08-31-003-005.jpg

U mnie 21dc zero bólu piersi przed @ cisza jak nigdy, jajniki tylko czuję takie ćmienie. Teraz się martwię że @ w ogóle nie doatane :-((

@Migdalove trzymam kciuki
@-Aia- nie wierzę w pozytywne testy po paru godzinach, chociaż fakt że nigdy drugiej kreski nawet po czasie nie miałam

O tak wygląda test. Jak się ktoś uprze to i może widać jakiś cień. Ale jak nie ma wyraźnego cienia to dla mnie negatywny.
33024ceecd405851dfbb6c92ceb5b796.jpg

2018-08-31-003-005.jpg

reklama
Do góry