reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@KatiNails gratuluję dziewczynki, zawsze zazdrościłam koleżankom które miały starszego brata :D
Dziwny mam ten cykl. Nie chce się nakrecac bo niepotrzebne mi rozczarowanie.
Ale...
Mam zgage. Po każdym posilku. Trwa to mniej więcej kilka minut i samoistnie przechodzi. - wiec albo to jeden z objawów, albo za ostre potrawy jem.
Mdli mnie. Ale albo to to, albo za dużo jem
Jestem śpiąca i zmęczona. Wiec albo to to, albo pogoda mnie usypia
Sikam częściej niż do tej pory. Wiec albo to to, albo moje chodzenie boso po zimnych płytkach
BOli mnie podbrzusze i okolice pępka. Wiec albo to to, albo boli na @
I głowa Ćmi coraz częściej. Opryszczka ustąpiła miejsca pryszczom, piersi nie bolą a od 2 mies bolały z tydzień przed(co uznawałam za oznake ciąży )

Okres powinnam dostać 4 kwietnia. Wiec Juz za 5 dni. Jesli tylko się nie pojawi - myślę testować w następna niedziele. ☺
Ja juz bym zatestowala.mi wyszedl test pozytywny 9dpo.gratuluje cierpliwosci.trzymam kciuki za 2 kreseczki

Ostatnia edycja:
reklama
Hej! Witam się w 21dc. Jutro ostatni dzień zażywania duphastonu. Ogólnie czuję się PMSowo i trochę jestem przeziębiona. Dzisiaj wstałam z okropnym bólem gardła...
Do tego mam takie ogromne libido, że się sama sobie dziwie, jestem w szoku. [emoji23] Trochę mnie już zaczyna korcić do testowania, nie wiem czy dam radę sobie odpuścić. [emoji23]

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

Hej! Witam się w 21dc. Jutro ostatni dzień zażywania duphastonu. Ogólnie czuję się PMSowo i trochę jestem przeziębiona. Dzisiaj wstałam z okropnym bólem gardła...
Do tego mam takie ogromne libido, że się sama sobie dziwie, jestem w szoku. [emoji23] Trochę mnie już zaczyna korcić do testowania, nie wiem czy dam radę sobie odpuścić. [emoji23]

U mnie libido i przeziebienie bylo zwiastunem ciazy :d trzymam za Ciebie kciuki!!:*

Ja mam dzis o 14:40 ginekologa, mam nadzieje ze bedzie mial w gabinecie usg i ze zobacze cokolwiek :d

U mnie libido i przeziebienie bylo zwiastunem ciazy :d trzymam za Ciebie kciuki!!:*

Ja mam dzis o 14:40 ginekologa, mam nadzieje ze bedzie mial w gabinecie usg i ze zobacze cokolwiek :d
Tylko ja ostatnio zawsze przed @ jestem przeziębiona. [emoji23] A libido może być objawem. Nie robię sobie żadnej nadziei, lepiej być miło zaskoczonym niż się nastawić i nic i tego nie będzie.

U mnie zwiastunem ciazy bylo tez opryszczka na wardze .Od kilku lat jej nie mialam a w tym cyklu owocnym wyskoczyla mi.migdalove trzymam kciuki aby ten twoj cykl byl owocny.aga 6 napisz co tam u lekarza.trzymam kciuki zebys ujrzala malenstwo.

Ja tam jakiś takich nietypowych objawów u siebie nie zaobserwowałam, różnie z tym bywa. ;) Głowę ciągle mam czymś zajętą to łatwiej przechodzić taki okres jak teraz. Ogólnie wczoraj dopadł mnie z nikąd taki dół, byłam zła, chciało mi się płakać, załamanie jakieś. Teraz jestem senna, nie wysypiam się... Do tego ta zima... [emoji35]

Witam się w 19 dc :) przyszły mi dziś testy owu na następny cykl ;) w ogóle tak z niecierpliwością czekam na ten kolejny cykl ;)

reklama

Hej :) u mnie 22 dc, kiedy testujesz? Jak jest libido to trzeba korzystac, hihi :D

U mnie bolow ciag dalszy, i.... ochota na sok pomidorowy! Wczoraj wypilam ponad pol litra. Moze mam jakies niedobory witamin albo mineralow

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry