Wiktorka88 O
Fanka BB :)
No i fajnie niech wam szybko się uda !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Brałam Luteinę w ostatniej ciąży. Piersi nie bolały bardziej po niej... Generalnie mało były dokuczliwe, ale progesteron dodatkowy nie sprawił, że nagle dały o sobie znać. Jedyny skutek uboczny u mnie to był zdecydowanie obniżony nastrój.Mam pytanie do dziewczyn które używały luteinę lub dupka. Czy zauważyłyście że po tych tabletkach bolą piersi masakrycznie? Nie chcę się jeszcze nakręcać na ciążę, a cycki mi mało nie odpadną.
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Brzmi obiecujaco czyli testujesz nie w najblizsza ndz, a kolejna?@KatiNails gratuluję dziewczynki, zawsze zazdrościłam koleżankom które miały starszego brata
Dziwny mam ten cykl. Nie chce się nakrecac bo niepotrzebne mi rozczarowanie.
Ale...
Mam zgage. Po każdym posilku. Trwa to mniej więcej kilka minut i samoistnie przechodzi. - wiec albo to jeden z objawów, albo za ostre potrawy jem.
Mdli mnie. Ale albo to to, albo za dużo jem
Jestem śpiąca i zmęczona. Wiec albo to to, albo pogoda mnie usypia
Sikam częściej niż do tej pory. Wiec albo to to, albo moje chodzenie boso po zimnych płytkach
BOli mnie podbrzusze i okolice pępka. Wiec albo to to, albo boli na @
I głowa Ćmi coraz częściej. Opryszczka ustąpiła miejsca pryszczom, piersi nie bolą a od 2 mies bolały z tydzień przed(co uznawałam za oznake ciąży )
Okres powinnam dostać 4 kwietnia. Wiec Juz za 5 dni. Jesli tylko się nie pojawi - myślę testować w następna niedziele. [emoji5]
Brzmi obiecujaco czyli testujesz nie w najblizsza ndz, a kolejna?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Objawy piekne i oby to cyla ciaza@KatiNails gratuluję dziewczynki, zawsze zazdrościłam koleżankom które miały starszego brata
Dziwny mam ten cykl. Nie chce się nakrecac bo niepotrzebne mi rozczarowanie.
Ale...
Mam zgage. Po każdym posilku. Trwa to mniej więcej kilka minut i samoistnie przechodzi. - wiec albo to jeden z objawów, albo za ostre potrawy jem.
Mdli mnie. Ale albo to to, albo za dużo jem
Jestem śpiąca i zmęczona. Wiec albo to to, albo pogoda mnie usypia
Sikam częściej niż do tej pory. Wiec albo to to, albo moje chodzenie boso po zimnych płytkach
BOli mnie podbrzusze i okolice pępka. Wiec albo to to, albo boli na @
I głowa Ćmi coraz częściej. Opryszczka ustąpiła miejsca pryszczom, piersi nie bolą a od 2 mies bolały z tydzień przed(co uznawałam za oznake ciąży )
Okres powinnam dostać 4 kwietnia. Wiec Juz za 5 dni. Jesli tylko się nie pojawi - myślę testować w następna niedziele. ☺