reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Normalnie sobie poryczałam:( byłam u gina to mi powiedział że pęcherzyk jest ale za mały że czekamy na rozwój wydarzeń co dalej będzie powiedział mi że to może polecieć samoistnie :(. Nic nie dał kazał czekać :(. Szukam innego lekarza mam załamke :(
współczuję, ale nie załamuj się - na forum jest mnóstwo przypadków gdy "za mały pęcherzyk" okazał się późniejszą owulacją i wszystko było ok, dzidzia "nadrabiała", życzę, żeby i u Ciebie tak było!

reklama
Dziewczyny co myślicie ? 1 pierwszy test 29dc sobotę około 16 ,2 test dziś o 5 rano 31 dc i termin @ cosik blade te kreski nie ? Z objawów to tylko ,wielkie ,bolące piersi :-/ nie wiem co teraz robić ? Kupić jeszcze jutro inny test ? Umówić się do gin i czekać ? Beta odpada bo tutaj ,nie robia tak chętnie jak w pl . Jakby ten drugi test był ciemniejszy byłabym dużo spokojniejsza ...

Załączniki

• 8C6FED58-789A-4660-B80F-4A8A57909F72.jpeg
    8C6FED58-789A-4660-B80F-4A8A57909F72.jpeg
    756,5 KB · Wyświetleń: 148
Dziewczyny co myślicie ? 1 pierwszy test 29dc sobotę około 16 ,2 test dziś o 5 rano 31 dc i termin @ cosik blade te kreski nie ? Z objawów to tylko ,wielkie ,bolące piersi :-/ nie wiem co teraz robić ? Kupić jeszcze jutro inny test ? Umówić się do gin i czekać ? Beta odpada bo tutaj ,nie robia tak chętnie jak w pl . Jakby ten drugi test był ciemniejszy byłabym dużo spokojniejsza ...
Spokojnie, moje testy w 3 tygodniu ciąży też tak wyglądały. Teraz jestem w 10. [emoji4] Zrób następny ale może za jakieś dwa dni...?

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

@Migdalove przykro mi [emoji20]

Ja juz jutro do ginekologa. Jestem w 15 dc robie testy ale póki co negatywne lub ledwie widoczna 2 kreska czyli póki co owu nie ma, może będzie owu później albo ten cykl będzie bezowulacyjny

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Mi za to testy wychodza pozytywne od 3 dni sluz plodny byl tylko skoku temperatury jeszcze nie bylo.tez sie boje ze bedzie to cykl bezowulacyjny.trzymam kciuki za ciebie.znam osoby ktore zaszly w ciaze pomimo negatywnych testow owulacyjnych ale nie znam takich co nie mialy skoku temperatury a zaszly w ciaze.
Migdalove przykro mi.

Normalnie sobie poryczałam:( byłam u gina to mi powiedział że pęcherzyk jest ale za mały że czekamy na rozwój wydarzeń co dalej będzie powiedział mi że to może polecieć samoistnie :(. Nic nie dał kazał czekać :(. Szukam innego lekarza mam załamke :(

Kochana spokojnie. Ja na pierwszej wizycie też miałam za mały pęcherzyk z om był 6 tc a pęcherzyk wskazywał 4tc. W 9tc była dzidzia i serduszko . Też 2-tygodnie młodsza. Dziś mam zdrowego roczniaka :)

Cześć dziewczynki ja jak zwykle w tyle i nie wiem co tam u was :)
Ja ostatnie dni w domku w czwartek na 8 jade do pracy.
Za niecałe 4 tygodnie nasz ślub a ja jestem na prawdę w czarnej d... ani sukienki ani stroju dla narzeczonego, ani obrączek prawie nic nie mamy jedynie co to mięso i śledzie do potraw już kupiliśmy.

Powolutku gratuluje [emoji4] byloby dobrze jakbys zrobiła bete. Trzymam kciuki [emoji110]

reklama
@Zuza1988 to wygląda obiecująco :-)
@Migdalove wróć do nas jak najszybciej :*

Ja dzisiaj jestem bez siły tchu mi brakuje, kręgosłup boli i jajnik kłuje, plus zawroty głowy. W sobotę zaczynam testować :D

Do góry