reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dziewczyny które zaciążyły mam pytanie do Was.
Bolą mnie jajniki jak na @ na wieczór najgorzej, czasem kłują, a do @ jeszcze 7dni.
Czy też tak miałyście? Bo zaczynam się martwić. Dziwne, że ból jest taki ćmiący nigdy takiego nie miałam i jeszcze kręgosłup mnie boli :-((((

reklama
Bolą mnie jajniki jak na @ na wieczór najgorzej, czasem kłują, a do @ jeszcze 7dni.
Czy też tak miałyście? Bo zaczynam się martwić. Dziwne, że ból jest taki ćmiący nigdy takiego nie miałam i jeszcze kręgosłup mnie boli :-((((
Jajniki + ból jak na @. 7 dni przed jej terminem. U mnie to był objaw zagniezdzania

ckai9jcg6bmdzokj.png

atdcx1hpyj5xku9m.png

Mnie bolał brzuch, ale tak dziwnie. Troche inaczej, niż na @. Mnie tak ciągnęło podbrzusze i jakby mi ktoś macicę ściskał ;)
Ale szczerze? Każdy reaguje inaczej i każdego inaczej boli. Może akurat się udało :)
Ale! Też tak koło 7-9 dni przed @ zaczęło mnie ciągnąć ;)

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

@KatiNails , @mala.wiedzma. dzięki dziewczyny ja już fiksuje, a raczej mam czarne myśli że torbiel albo nie wiem co..
Wiem, że na razie wróżenie z fusów ale jakby się udało to będę największą panikarą :))

@KatiNails , @mala.wiedzma. dzięki dziewczyny ja już fiksuje, a raczej mam czarne myśli że torbiel albo nie wiem co..
Wiem, że na razie wróżenie z fusów ale jakby się udało to będę największą panikarą :))
To normalne :D ja najpierw się martwiłam, czy nie ciąża pozamaciczna, później czy serduszko bije, teraz za tydzień mam prenatalne, więc też panika poziom milion + codziennie jak mnie coś zaboli, to też mini zawał :D
Wiec... Przyzwyczajaj sie, lepiej nie będzie :D

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

@Ilma mnie też pobolewa podbrzusze najbardziej wieczorem i kręgosłup boliale nie tak jak zzawsze sam kręgosłup ale cały dół pleców i te swedzace i mrowiace piersi... też do @ 7-8 dni. Takie mocne klucie i ciągnięcie miałam ok 11-9 dni przed @ teraz już mniej. Musimy czekać trzymam kciuki :-)

@Ilma mnie też pobolewa podbrzusze najbardziej wieczorem i kręgosłup boliale nie tak jak zzawsze sam kręgosłup ale cały dół pleców i te swedzace i mrowiace piersi... też do @ 7-8 dni. Takie mocne klucie i ciągnięcie miałam ok 11-9 dni przed @ teraz już mniej. Musimy czekać trzymam kciuki :-)

Czekanie zabija :-)
Ja dzisiaj wypiłam słoik wody po ogórkach i zjadłam smalec masakra nigdy tak nie miałam :biggrin2::baffled: a na koniec sernik.

Witam się jak zwykle późną nocą w 7dc. Skończyłam prace i nadrabiam wasze wpisy. Wybaczcie, że nie pisze, ale mam full roboty. Jutro może wkoncu uda mi się dotrzeć na krew. Sama jestem ciekawa jakie mam te tarczycowe...
Dziewczyny które czekacie życzę, żeby objawy potwierdziły piękne dwie kreseczki za co mocno trzymam kciuki ✊✊✊
@Migdalove spokoju i odpoczynku życzę i mam nadzieje, że wrócisz do nas niebawem z dobrą nowiną ;)
@Jusiaczek1991 trzymam mocno kciuki✊✊✊ Nie martw się na zapas. Powtórz betę i koniecznie idź do innego lekarza. Wszystko będzie dobrze!
Ok dziewczyny ostatczenie jak @ się nie pojawi zrobię inny test w środę ! :-) dzięki za słowa otuchy ;-*****
Będzie dobrze:)! Trzymam mocno kciuki i już gratuluje

U mnie dziś 18dc .dzis w koncu temperatura skoczyla do 37C .test owulacyjny wczoraj o 18 jeszcze pozytywny (4 dzien z rzedu).wole te druga faze cyklu bo mozna miec juz nadzieje.bo byla owulacja.wiesiolek wczoraj odstawilam.trzymam za was kciuki i prosze trzymajcie za mnie.milego dnia

reklama
Właśnie wyszłam od ginekologa. .. przerywam na razie starania , od antybiotyku dostałam grzyba musze go najpierw wyleczyć... kolejna wizytę mam 6 kwietnia zobaczymy co moja ginekolog stwierdzi [emoji26]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry