współczuję, ale nie załamuj się - na forum jest mnóstwo przypadków gdy "za mały pęcherzyk" okazał się późniejszą owulacją i wszystko było ok, dzidzia "nadrabiała", życzę, żeby i u Ciebie tak było!Normalnie sobie poryczałam byłam u gina to mi powiedział że pęcherzyk jest ale za mały że czekamy na rozwój wydarzeń co dalej będzie powiedział mi że to może polecieć samoistnie . Nic nie dał kazał czekać . Szukam innego lekarza mam załamke
reklama
aga6
Fanka BB :)
Tez mamy taka nadzieje :*Dzięki dziewczyny za zrozumienie, zrobiłam już post taki abyście mogły sobie edytować tabelkę. Mam nadzieję, że szybko do was wrócę.
Zuza1988
Aktywna w BB
Dziewczyny co myślicie ? 1 pierwszy test 29dc sobotę około 16 ,2 test dziś o 5 rano 31 dc i termin @ cosik blade te kreski nie ? Z objawów to tylko ,wielkie ,bolące piersi :-/ nie wiem co teraz robić ? Kupić jeszcze jutro inny test ? Umówić się do gin i czekać ? Beta odpada bo tutaj ,nie robia tak chętnie jak w pl . Jakby ten drugi test był ciemniejszy byłabym dużo spokojniejsza ...
Załączniki
ola_9090
Spokojnie, moje testy w 3 tygodniu ciąży też tak wyglądały. Teraz jestem w 10. [emoji4] Zrób następny ale może za jakieś dwa dni...?Dziewczyny co myślicie ? 1 pierwszy test 29dc sobotę około 16 ,2 test dziś o 5 rano 31 dc i termin @ cosik blade te kreski nie ? Z objawów to tylko ,wielkie ,bolące piersi :-/ nie wiem co teraz robić ? Kupić jeszcze jutro inny test ? Umówić się do gin i czekać ? Beta odpada bo tutaj ,nie robia tak chętnie jak w pl . Jakby ten drugi test był ciemniejszy byłabym dużo spokojniejsza ...
Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom
irminka1231
Mi za to testy wychodza pozytywne od 3 dni sluz plodny byl tylko skoku temperatury jeszcze nie bylo.tez sie boje ze bedzie to cykl bezowulacyjny.trzymam kciuki za ciebie.znam osoby ktore zaszly w ciaze pomimo negatywnych testow owulacyjnych ale nie znam takich co nie mialy skoku temperatury a zaszly w ciaze.@Migdalove przykro mi [emoji20]
Ja juz jutro do ginekologa. Jestem w 15 dc robie testy ale póki co negatywne lub ledwie widoczna 2 kreska czyli póki co owu nie ma, może będzie owu później albo ten cykl będzie bezowulacyjny
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Migdalove przykro mi.
encirclede
Normalnie sobie poryczałam byłam u gina to mi powiedział że pęcherzyk jest ale za mały że czekamy na rozwój wydarzeń co dalej będzie powiedział mi że to może polecieć samoistnie . Nic nie dał kazał czekać . Szukam innego lekarza mam załamke
Kochana spokojnie. Ja na pierwszej wizycie też miałam za mały pęcherzyk z om był 6 tc a pęcherzyk wskazywał 4tc. W 9tc była dzidzia i serduszko . Też 2-tygodnie młodsza. Dziś mam zdrowego roczniaka
encirclede
Cześć dziewczynki ja jak zwykle w tyle i nie wiem co tam u was
Ja ostatnie dni w domku w czwartek na 8 jade do pracy.
Za niecałe 4 tygodnie nasz ślub a ja jestem na prawdę w czarnej d... ani sukienki ani stroju dla narzeczonego, ani obrączek prawie nic nie mamy jedynie co to mięso i śledzie do potraw już kupiliśmy.
Ja ostatnie dni w domku w czwartek na 8 jade do pracy.
Za niecałe 4 tygodnie nasz ślub a ja jestem na prawdę w czarnej d... ani sukienki ani stroju dla narzeczonego, ani obrączek prawie nic nie mamy jedynie co to mięso i śledzie do potraw już kupiliśmy.
Misza95
Moderator
Powolutku gratuluje [emoji4] byloby dobrze jakbys zrobiła bete. Trzymam kciuki [emoji110]Dziewczyny co myślicie ? 1 pierwszy test 29dc sobotę około 16 ,2 test dziś o 5 rano 31 dc i termin @ cosik blade te kreski nie ? Z objawów to tylko ,wielkie ,bolące piersi :-/ nie wiem co teraz robić ? Kupić jeszcze jutro inny test ? Umówić się do gin i czekać ? Beta odpada bo tutaj ,nie robia tak chętnie jak w pl . Jakby ten drugi test był ciemniejszy byłabym dużo spokojniejsza ...
Wiktorka88 O
Zuza według mnie ciemnieje!
Gratulacje! Zrób może jeszcze w piątek
Gratulacje! Zrób może jeszcze w piątek
reklama
Ilma
@Zuza1988 to wygląda obiecująco :-)
@Migdalove wróć do nas jak najszybciej :*
Ja dzisiaj jestem bez siły tchu mi brakuje, kręgosłup boli i jajnik kłuje, plus zawroty głowy. W sobotę zaczynam testować
@Migdalove wróć do nas jak najszybciej :*
Ja dzisiaj jestem bez siły tchu mi brakuje, kręgosłup boli i jajnik kłuje, plus zawroty głowy. W sobotę zaczynam testować