reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy uspokoiłam się już . Czemu akurat musiałam trafić na takiego konowała ale zaraz dzwonie do innego. Choćbym miała 40 km jechać to wolę jechać do lekarza z polecenia
Faktycznie jakiś palant... Tak jak pisały dziewczyny, znajdź dobrego lekarza z powołaniem, choć to nie łatwe, ale jeszcze takie przypadki są;) trzymam kciuki za betę! Pozytywne myślenie to połowa sukcesu, no i nie stresuj się już Kochana.

reklama
Hej, witam się w 3dc. Nie pisałam, bo jakoś nie miałam weny. Czuję się już lepiej jedynie złapałam lumbago... Ustawie później na komputerze, że będziecie mogły same aktualizować tabelkę i dopisywać się, bo ja muszę trochę odpocząć od tematu starań.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie tez 3dc. Mam nadzieje ze wszystko u Ciebie ok i szybko do nas wrocisz. Trzymaj sie [emoji8]

@Jusiaczek1991 mam nadzieję, że znajdziesz szybko kogoś wartego uwagi... Nie powinien tak mówić, ale się nie przejmuj - często tak mówią, a najczęściej za kilka dni okazuje się, że wszystko jest w porządku ;) z OM to można jedynie przypuszczać kiedy doszło do zapłodnienia, każdy cykl jest inny - pewnie miałaś później owu i zagnieżdżenie niż wyliczył to 'lekarz'...

Ps. Dlatego ja pójdę do lekarza dopiero w 8 tygodniu, z doświadczenia wiem, że czekanie w nieświadomości jest lepsze niż gdybanie jakiegoś tam 'lekarza', bo nigdy nie wiesz nawet na jaki humor trafisz chodząc nawet ciągle do tego samego...
Mailowo przesłałam wyniki bety mojej ginekolog, napisała co mam brać i sama powiedziała, że widzimy się w ostatnim tygodniu marca (a ja też tak chciałam i nie przyspieszałam)... Co ma być to będzie, nie mam na to wpływu...

@Ilma cały czas idziemy tak sami :-) mnie też piersi nie bolą rano mrowily a teraz czuję co jakiś czas mrowienie i swędzenie skutków, dziwnie uczucie nigdy tak nie miałam. .... podbrzusze boli głównie wieczorem czasem w ciągu dnia coś zacmi. .. i cały czas ta myśl że to jest to :-) i jeszcze jedno zawsze lubiłam chipsy mogłabym je jeść codziennie a teraz leżą otwarte i nie mam na nie ochoty aż mąż się dziwił że jak to nie chce ich jeść :o

Moja teściowa powtarza, ze ona nigdy żadnych testów nie robiła. Tylko jak czuła, ze ja sutki swędzą to wiedziała, ze to ciąża ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, witam się w 3dc. Nie pisałam, bo jakoś nie miałam weny. Czuję się już lepiej jedynie złapałam lumbago... Ustawie później na komputerze, że będziecie mogły same aktualizować tabelkę i dopisywać się, bo ja muszę trochę odpocząć od tematu starań.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
Przykro mi[emoji852]. Będzie tu tak pusto bez Ciebie ale rozumiem Twoją decyzję. Trzymaj się [emoji5]. I do usłyszenia kiedy będziesz gotowa[emoji9].

dui731i.png

@Migdalove przykro mi [emoji20]

Ja juz jutro do ginekologa. Jestem w 15 dc robie testy ale póki co negatywne lub ledwie widoczna 2 kreska czyli póki co owu nie ma, może będzie owu później albo ten cykl będzie bezowulacyjny

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki dziewczyny za zrozumienie, zrobiłam już post taki abyście mogły sobie edytować tabelkę. Mam nadzieję, że szybko do was wrócę.

reklama
Dziewczyny, jeśli któraś z was używa to mam do odsprzedania inofem 60 saszetek. [emoji4]

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry