Zuza1988
Aktywna w BB
Ok dziewczyny ostatczenie jak @ się nie pojawi zrobię inny test w środę ! :-) dzięki za słowa otuchy ;-*****
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja trzymam za Ciebie! [emoji110] [emoji110] [emoji110] ja temperatury nie mierze póki coMi za to testy wychodza pozytywne od 3 dni sluz plodny byl tylko skoku temperatury jeszcze nie bylo.tez sie boje ze bedzie to cykl bezowulacyjny.trzymam kciuki za ciebie.znam osoby ktore zaszly w ciaze pomimo negatywnych testow owulacyjnych ale nie znam takich co nie mialy skoku temperatury a zaszly w ciaze.
Migdalove przykro mi.
Dzięki dziewczyny za zrozumienie, zrobiłam już post taki abyście mogły sobie edytować tabelkę. Mam nadzieję, że szybko do was wrócę.
Ja też jestem z Niemiec. I mój pierwszy test też tak wyglądał. Ja ze względu na pracę od razu po zobaczeniu dwóch kresek pobiegłam do ginekologa. W sumie to zrobiła mi tylko cytologie i kazała przyjść za 10 dni, bo teraz i tak nic nie będzie widac. Po tych 10 dniach zrobiła mi USG i badanie krwi. Na USG widać było pęcherzyk z zarodkiem i pani stwierdziła, że ciąża jest i następna wizyta za miesiąc [emoji14]Dziewczyny co myślicie ? 1 pierwszy test 29dc sobotę około 16 ,2 test dziś o 5 rano 31 dc i termin @ cosik blade te kreski nie ? Z objawów to tylko ,wielkie ,bolące piersi :-/ nie wiem co teraz robić ? Kupić jeszcze jutro inny test ? Umówić się do gin i czekać ? Beta odpada bo tutaj ,nie robia tak chętnie jak w pl . Jakby ten drugi test był ciemniejszy byłabym dużo spokojniejsza ...
Hej No właśnie chyba tak zrobię umówię wizytę na przyszły tydzień bo później do pl jedziemy i chce mieć jasność :-) a Test powtórzę jeszcze w sr i pt :-))) pozdrawiam :-*Ja też jestem z Niemiec. I mój pierwszy test też tak wyglądał. Ja ze względu na pracę od razu po zobaczeniu dwóch kresek pobiegłam do ginekologa. W sumie to zrobiła mi tylko cytologie i kazała przyjść za 10 dni, bo teraz i tak nic nie będzie widac. Po tych 10 dniach zrobiła mi USG i badanie krwi. Na USG widać było pęcherzyk z zarodkiem i pani stwierdziła, że ciąża jest i następna wizyta za miesiąc [emoji14]
Wiec teoretycznie możesz iść do gin, ale pewnie nic się nie dowiesz. Poczekaj może jeszcze z tydzień i wtedy może Ci od razu zrobią USG
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ooooo to właśnie ten sam test !!! Czyli jest nadzieja :-)Tak wyglądał mój pierwszy test, więc chyba jeszcze jaśniejszy
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Inna opcja jest taka, że możesz się w PL u gina umówić prywatnie. Moja koleżanka była na wizycie i nie bilo jeszcze serduszko, to kazali jej przyjsc za 3 dni i później znowu za 3, jak akcja serca była już widoczna więc możliwe, że dowiesz się więcejHej No właśnie chyba tak zrobię umówię wizytę na przyszły tydzień bo później do pl jedziemy i chce mieć jasność :-) a Test powtórzę jeszcze w sr i pt :-))) pozdrawiam :-*
I w ogóle one po wyschnięciu i polezeniu że 2-3 dni dużo ciemniejsze się robiąOoooo to właśnie ten sam test !!! Czyli jest nadzieja :-)