reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Jusiaczek to dopiero 5 tydzień tak? Ja byłam w 6 i kazał mi przyjść za 2 tygodnie dopiero żeby coś więcej powiedzieć. Zmień lekarza i nie martw się za bardzo:*

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Tak ale te jego teksty jak by powiedział że nic nie widac żeby za 2 tygodnie przyjść to ok przeżyłabym jakoś ale nie musiał walić takich tekstów no sory

Dzięki dziewczyny za słowa otuchy uspokoiłam się już . Czemu akurat musiałam trafić na takiego konowała ale zaraz dzwonie do innego. Choćbym miała 40 km jechać to wolę jechać do lekarza z polecenia

Hej, witam się w 3dc. Nie pisałam, bo jakoś nie miałam weny. Czuję się już lepiej jedynie złapałam lumbago... Ustawie później na komputerze, że będziecie mogły same aktualizować tabelkę i dopisywać się, bo ja muszę trochę odpocząć od tematu starań.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej, witam się w 3dc. Nie pisałam, bo jakoś nie miałam weny. Czuję się już lepiej jedynie złapałam lumbago... Ustawie później na komputerze, że będziecie mogły same aktualizować tabelkę i dopisywać się, bo ja muszę trochę odpocząć od tematu starań.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
Mam nadzieję, że wszystko się ułoży Kochana. Będzie tu smutno bez Ciebie:( ale rozumiem i z całych sił ściskam!

Do góry