reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Hej dziewczyny.
Co u was słychać.?
Która.już testowala?
Co porabiacie. ?
Jak się czujecie?
Hej , ja aktualnie jestem w 10 dc aż musiałam sprawdzić bo nie wiedzialam, staram się kilka razy w tygodniu chodzić na fitness, dzisiaj akurat zumba , która prowadzi świetna dziewczyna chyba u nikogo nie widziałam tyle pozytywnej energii co u niej [emoji15] [emoji2] jeszcze kilka dni i będę robić testy owulacyjne [emoji4]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja czekam do 16 na wynik bety ale jakos mam złe przeczucia

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja czekam do 16 na wynik bety ale jakos mam złe przeczucia

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzeba myśleć pozytywnie, negatywne myśli przyciągają negatywne zdarzenia!
Będzie dobrze trzymam kciuki [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Asiula Migdalove ja nikogo nie oceniam :) po prostu od momentu gdy mam własną firmę i zatrudniam ludzi inaczej patrzę na te tematy. Absolutnie nie bronie szefów waszych facetów bo wiadomo o pracowników trzeba dbać a bardzo często się o tym zapomina

W temacie pracy to ja akurat rok temu stwierdziłam, że jestem głupia i dałam wypowiedzenie - pracowałam 5 lat i bardzo lubiłam swoją pracę, ale w pewnym momencie doszło do tego, że brakowało ludzi na kilka etatów... A że mam pracę terminową i nie ma możliwości, żeby coś przesunąć to siedziałyśmy po godzinach, w weekend - oczywiście charytatywnie. Jako jedyna byłam kilka razy u szefowej, że musimy zatrudnić kogoś, ale ona miała duży problem z nowymi osobami i ciągle było, że to przejściowe, bo dziewczyny wrócą po macierzyńskim - 3 dziewczyny na L-4 dopiero, 1 na macierzyńskim. Pamiętam jak przyszłam do pracy i oświadczyłam, że jestem tym zmęczona i jeśli kogoś nie zatrudni to dam wypowiedzenie i oznajmiłam, że pracuje 8 godzin. Była wściekła, ale nikogo nie zatrudniła. 3 tygodnie później, w ostatni dzień miesiąca zaniosłam wypowiedzenie. I uważam, że była to najlepsza decyzja w moim życiu.
Powiedziała mi jeszcze, że mój Mąż też nie wraca po 8 godzinach, ale od razu uciełam jej gadkę, że on pracuje na swoim a nie na kogoś za darmo... A pracownikom za nadgodziny płaci i to nie mało.
Pracę miałam po 2 dniach od złożenia wypowiedzenia.
Uważam, że trzeba szanować i siebie i innych.
Nauczyłam się tym bardzo dużo i aż nie wiem jak mogłam być tak naiwna i głupia.

Witam! U mnie 1 dc. @ zawitała niespodziewanie:( Po pracy kupiłam test chciałam powtórzyć go znów w niedziele. Wywołałam wilka z lasu;) Mąż wraca na święta to będziemy się intensywnie starać. @Migdalove zmień mi proszę w tabelce cykl starań na 2.

A dzisiaj znowu pomyślałam, że jestem głupia bo planuję pracować w ciąży jak najdłużej się da - ci najmniej do końca sierpnia... A koleżanka (nie jest w ciąży) i co jakiś okres z większym nawalem pracy to L-4 a to tydzień, a to dwa... Człowiek to jest jednak głupi. Przez 8 lat pracy 3 dni L-4 miałam przy anginie ropnej...

reklama
Do góry