Magda 2791
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też słyszałam o tych właściwościach konopi i podobno olej z nich ma super właściwości. Ja przez tą borelioze to tyle różnych naturalnych metod i ziół przerobiłam, że w rodzinie się śmieją, że zielarką mogę być nawet dzisiaj brat do mnie dzwonił, bo dostał listę badań od lekarza i chciał się dowiedzieć, co to za badania z krwi, bo w tej kwestii też siłą rzeczy się podszkoliłam
A to chyba każda z nas buszuje po całym internecie szukając informacji o chorobach różnych. [emoji23]Ja to ogólnie jestem hipochondryczką i też się ze mnie śmieją, że skończyłam medycynę przez internet
@Ilma ja owu mialam w weekend wtedy czułam klucie w prawym jajniku i mimiałam ogromną ochotę na <3 a tylko śluzu płodne brak dzis boli brzych jak na @ i czuje taka pelnosc w dole brzucha jak wlasnie na @
Super, że miał odwagę podjąć taka decyzję. Mój nie ma jakiejś tragicznej pracy, ale na pewno stać go na więcej, tylko właśnie odwagi brak. Nie chodzi może o brak pracy, bo inna pewnie by znalazł, tylko o to że tu ma umowę na czss nieokreslony a w nowej pewnie prędko by takiej nie dostał. A do kredytu na dom itp. to jednak ważne.Mój narzeczony robi dzisiaj dla siebie krok do przodu. Zniósł wypowiedzenie pracodawcy. Ja już nie mogłam patrzeć jak męczy się w tej pracy, fizycznie to pół biedy ale psychicznie to dramat.
Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
Tyle nas tu będzie trzymało za Ciebie kciuki, że nie ma innej opcjija jutro ide do gin na pierwsze usg. Mam nadzieje,ze wszystko dobrze.
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
A może to jednak owulacja?? Może za bardzo wsluchujemy się w swoje ciała? Ja w tym cyklu czułam rzeczy, których nigdy wcześniej nie czułam, w dniach w których w sumie nic nie powinnam czucU mnie 16 dc i brzuch boli jak na okres :-/ chyba znowu coś się przedstawiło. ....
Wiesz co, w dzisiejszych czasach wcale nie trzeba być hipochadryczką. Jak się człowiek sam nie doedukuje to lekarze Ci tego nie powiedzą tylko będą wciskać Ci leki na wszystko, ale badanie szczegółowych to nie ma potrzeby robić. Dopiero jak będzie bardzo źle. Mi tak lekarz powiedział, że badania to zrobimy jak objawy się nasilą... Więc wszystko robiłam prywatnie, wyedukowana przez internetJa to ogólnie jestem hipochondryczką i też się ze mnie śmieją, że skończyłam medycynę przez internet