reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@Ilma ja owu mialam w weekend wtedy czułam klucie w prawym jajniku i mimiałam ogromną ochotę na <3 :laugh2: a tylko śluzu płodne brak :no2: dzis boli brzych jak na @ i czuje taka pelnosc w dole brzucha jak wlasnie na @

reklama
Ja też słyszałam o tych właściwościach konopi i podobno olej z nich ma super właściwości. Ja przez tą borelioze to tyle różnych naturalnych metod i ziół przerobiłam, że w rodzinie się śmieją, że zielarką mogę być :-D nawet dzisiaj brat do mnie dzwonił, bo dostał listę badań od lekarza i chciał się dowiedzieć, co to za badania z krwi, bo w tej kwestii też siłą rzeczy się podszkoliłam:-p

Ja to ogólnie jestem hipochondryczką i też się ze mnie śmieją, że skończyłam medycynę przez internet :)

@Migdalove u mojego z pracą podobnie, może tylko alkoholików nie ma. Ale jak w poniedziałek nie byłam w stanie zająć się dzieckiem, (też przez chorobę) a akurat nikogo innego w domu nie było, to dzwonił do pracy 3 razy że nie może przyjść. A oni w kółko że nie ma wyjścia(praca w sklepie spożywczym), a spokojnie dali by radę bez niego. W końcu łaskawie się zgodzili żeby mnie chociaż zawiózł do lekarza, ale że ma wracać za 2 godziny. Całe szczęście że teść w końcu przyjechał i siedział z młodym do wieczora, bo nie wiem jak byśmy dali radę. A przecież gdybym "normalnie" pracowała a nie "siedziała" w domu z dzieckiem, to musiałabym wziąć l4 i tyle, nie byłoby wyjścia.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Mój narzeczony robi dzisiaj dla siebie krok do przodu. Zniósł wypowiedzenie pracodawcy. Ja już nie mogłam patrzeć jak męczy się w tej pracy, fizycznie to pół biedy ale psychicznie to dramat.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
Super, że miał odwagę podjąć taka decyzję. Mój nie ma jakiejś tragicznej pracy, ale na pewno stać go na więcej, tylko właśnie odwagi brak. Nie chodzi może o brak pracy, bo inna pewnie by znalazł, tylko o to że tu ma umowę na czss nieokreslony a w nowej pewnie prędko by takiej nie dostał. A do kredytu na dom itp. to jednak ważne.

ja jutro ide do gin na pierwsze usg. Mam nadzieje,ze wszystko dobrze.

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Tyle nas tu będzie trzymało za Ciebie kciuki, że nie ma innej opcji:)
U mnie 16 dc i brzuch boli jak na okres :-/ chyba znowu coś się przedstawiło. ....
A może to jednak owulacja?? Może za bardzo wsluchujemy się w swoje ciała? Ja w tym cyklu czułam rzeczy, których nigdy wcześniej nie czułam, w dniach w których w sumie nic nie powinnam czuc:);)

@EklerkaDaria ja mam jutro dostać tej francy:realmad: chociaż nie wiem czy się nie przesunie, bo to pierwszy cykl z duphaston-em i nie wiem jak on na mnie wpłynie...
Ale nie ma co się łamać, następny cykl jest nasz! Wiosna, marcowanie:p:p:p

Ja to ogólnie jestem hipochondryczką i też się ze mnie śmieją, że skończyłam medycynę przez internet :)
Wiesz co, w dzisiejszych czasach wcale nie trzeba być hipochadryczką. Jak się człowiek sam nie doedukuje to lekarze Ci tego nie powiedzą tylko będą wciskać Ci leki na wszystko, ale badanie szczegółowych to nie ma potrzeby robić. Dopiero jak będzie bardzo źle. Mi tak lekarz powiedział, że badania to zrobimy jak objawy się nasilą... Więc wszystko robiłam prywatnie, wyedukowana przez internet;)
Ale oczywiście nie popadam w paranoje, nie szukam chorób, a rozwiązań na problemy. A większość chorób bierze się z jakiś braków w organizmie i wypasiona morfologia to podstawa, zbadanie poziomu witamin itp.

reklama
U mnie 25 dc, jutro powinna przyjść @. Objawów żadnych, nawet piersi przestały boleć... żeby nie myśleć znalazłam sobie zajęcie. Wczoraj szyłam cały wieczór [emoji4]
1749d2a3456d69a050a1fa38d2601241.jpg
c675160f8ff08fb0ddf5c280f61d7310.jpg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry