reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Hej dziewczyny.
Co u was słychać.?
Która.już testowala?
Co porabiacie. ?
Jak się czujecie?
Hej , ja aktualnie jestem w 10 dc aż musiałam sprawdzić bo nie wiedzialam, staram się kilka razy w tygodniu chodzić na fitness, dzisiaj akurat zumba , która prowadzi świetna dziewczyna chyba u nikogo nie widziałam tyle pozytywnej energii co u niej [emoji15] [emoji2] jeszcze kilka dni i będę robić testy owulacyjne [emoji4]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja czekam do 16 na wynik bety ale jakos mam złe przeczucia

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja czekam do 16 na wynik bety ale jakos mam złe przeczucia

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzeba myśleć pozytywnie, negatywne myśli przyciągają negatywne zdarzenia!
Będzie dobrze trzymam kciuki [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Asiula Migdalove ja nikogo nie oceniam :) po prostu od momentu gdy mam własną firmę i zatrudniam ludzi inaczej patrzę na te tematy. Absolutnie nie bronie szefów waszych facetów bo wiadomo o pracowników trzeba dbać a bardzo często się o tym zapomina

W temacie pracy to ja akurat rok temu stwierdziłam, że jestem głupia i dałam wypowiedzenie - pracowałam 5 lat i bardzo lubiłam swoją pracę, ale w pewnym momencie doszło do tego, że brakowało ludzi na kilka etatów... A że mam pracę terminową i nie ma możliwości, żeby coś przesunąć to siedziałyśmy po godzinach, w weekend - oczywiście charytatywnie. Jako jedyna byłam kilka razy u szefowej, że musimy zatrudnić kogoś, ale ona miała duży problem z nowymi osobami i ciągle było, że to przejściowe, bo dziewczyny wrócą po macierzyńskim - 3 dziewczyny na L-4 dopiero, 1 na macierzyńskim. Pamiętam jak przyszłam do pracy i oświadczyłam, że jestem tym zmęczona i jeśli kogoś nie zatrudni to dam wypowiedzenie i oznajmiłam, że pracuje 8 godzin. Była wściekła, ale nikogo nie zatrudniła. 3 tygodnie później, w ostatni dzień miesiąca zaniosłam wypowiedzenie. I uważam, że była to najlepsza decyzja w moim życiu.
Powiedziała mi jeszcze, że mój Mąż też nie wraca po 8 godzinach, ale od razu uciełam jej gadkę, że on pracuje na swoim a nie na kogoś za darmo... A pracownikom za nadgodziny płaci i to nie mało.
Pracę miałam po 2 dniach od złożenia wypowiedzenia.
Uważam, że trzeba szanować i siebie i innych.
Nauczyłam się tym bardzo dużo i aż nie wiem jak mogłam być tak naiwna i głupia.

Witam! U mnie 1 dc. @ zawitała niespodziewanie:( Po pracy kupiłam test chciałam powtórzyć go znów w niedziele. Wywołałam wilka z lasu;) Mąż wraca na święta to będziemy się intensywnie starać. @Migdalove zmień mi proszę w tabelce cykl starań na 2.

A dzisiaj znowu pomyślałam, że jestem głupia bo planuję pracować w ciąży jak najdłużej się da - ci najmniej do końca sierpnia... A koleżanka (nie jest w ciąży) i co jakiś okres z większym nawalem pracy to L-4 a to tydzień, a to dwa... Człowiek to jest jednak głupi. Przez 8 lat pracy 3 dni L-4 miałam przy anginie ropnej...

reklama
Do góry