reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dziewczyny czytam Was ale nie mam kiedy kazdej odpisac :(

U mnie 27 dc, jutro test, objawow sporo, ale sie nie nasilaja.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mój pracuje tydzień na tydzień tzn tydzień od 8-19 a drugi wolny. Jak jestem chora czy coś to niestety, ale muszę sobie radzić bo z pracy się przecież nie zwolni żeby się mną opiekować. Generalnie nie narzeka, wiadomo czasem pomarudzi jak każdy. Mi się wydaje, że ciężko znaleźć coś co będzie dla człowieka satysfakcjonującew 100% o czasami trzeba iść na kompromisy

U mnie 25 dc, jutro powinna przyjść @. Objawów żadnych, nawet piersi przestały boleć... żeby nie myśleć znalazłam sobie zajęcie. Wczoraj szyłam cały wieczór [emoji4]
1749d2a3456d69a050a1fa38d2601241.jpg
c675160f8ff08fb0ddf5c280f61d7310.jpg

Bardzo fajne grunt to miec jakoms pasje.mozna sie odstresować.

U mnie 25 dc, jutro powinna przyjść @. Objawów żadnych, nawet piersi przestały boleć... żeby nie myśleć znalazłam sobie zajęcie. Wczoraj szyłam cały wieczór [emoji4]
1749d2a3456d69a050a1fa38d2601241.jpg
c675160f8ff08fb0ddf5c280f61d7310.jpg

Piękne, kiedyś tez robiłam. Ale takie prościutkie, nie takie skomplikowane. Ale nie pociągnęło mnie to dalej [emoji6]

Za to fotografia [emoji7] No kocham poprostu, godzinami mogę rozmawiać i robić zdjęcia [emoji41]
1520425963-ee7bb2f67c3cb132-aaaaaa.jpeg
1520425970-d83e6343c2e00257-aaaaaa.jpeg

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Wiesz co, w dzisiejszych czasach wcale nie trzeba być hipochadryczką. Jak się człowiek sam nie doedukuje to lekarze Ci tego nie powiedzą tylko będą wciskać Ci leki na wszystko, ale badanie szczegółowych to nie ma potrzeby robić. Dopiero jak będzie bardzo źle. Mi tak lekarz powiedział, że badania to zrobimy jak objawy się nasilą... Więc wszystko robiłam prywatnie, wyedukowana przez internet;)
Ale oczywiście nie popadam w paranoje, nie szukam chorób, a rozwiązań na problemy. A większość chorób bierze się z jakiś braków w organizmie i wypasiona morfologia to podstawa, zbadanie poziomu witamin itp.
Kochana masz racje z brakami w organizmie.
Mojego meza na depresje chcieli leczyc, wmawiali mu niewiadomo co.. a on sie uparl i dopial swego. Bez psychotropow itp.
Wyszlo ze byl niedozywiony. Sam szukal dluugo az znalazl analize pierwiastkową włosa gdzie wyszlo pelno niedoborow

Mój pracuje tydzień na tydzień tzn tydzień od 8-19 a drugi wolny. Jak jestem chora czy coś to niestety, ale muszę sobie radzić bo z pracy się przecież nie zwolni żeby się mną opiekować. Generalnie nie narzeka, wiadomo czasem pomarudzi jak każdy. Mi się wydaje, że ciężko znaleźć coś co będzie dla człowieka satysfakcjonującew 100% o czasami trzeba iść na kompromisy
Czasami tak, ale nie, że pracodawca ma Cię za dosłownie g*wno i tak traktuje tylko ciebie a inny który na dodatek dzień w dzień narabany jest szanowany jakby nie wiadomo kim był i jak super nie pracował. Tam jeden wielki cyrk na kółkach. Tak jak były te mega mrozy a mój mył na dworze cegły. Mój kierowca zwalnia się non stop jak mam katarek, w poniedziałek była wyjątkowa sytuacja, ktoś w piecu palić musiał chociażby, ja nie dałam rady wyjść nawet z łóżka, ale szef stwierdził, że przecież ja przesadzam, żeby jeszcze mnie znał... Szkoda mówić. Wiadomo, że praca to praca, ale praca nigdy nie będzie ważniejsza od najbliższych bynajmniej my tak do tego podchodzimy. W poprzednim miejscu pracy nie było problemu, ostatni raz jak byłam taka chora to był 2016 rok, kierownik jeszcze sam zaproponował, żeby mój wziął wolne, najwyżej w inny dzień odrobi. A tutaj to jest dom wariatów a ten szef to nie wiem co ma w głowie, taka była sytuacja, pytał się mojego czy w niedziele by przyszedł do roboty a mój mówi, że nie ma takiej opcji a szef na to 'a co ty masz w domu do roboty? ' to mnie rozwaliło na łopatki, no bo w domu to się leży i pachnie, nie trzeba nic dookoła robić a tym bardziej jak jest remont. Im szybciej uwolni się z tego 'zakładu' tym lepiej. Może znowu do sklepu budowlanego się dostanie, było by super, bo chociaż w tygodniu są wolne dni, jakiś grafik jest ustalany. A tak to każdy wyjazd do lekarza na badania to był wielki problem.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

Wiktorka mi akurat nie chodziło o opiekę nad chorą żoną, bo sama sobie poradzę, tylko nad małym dzieckiem i to w naprawdę kryzysowych sytuacjach. Gdyby nie dziecko, nie byłoby tematu. Rozumiem, że nie w każdym zawodzie mąż może sobie na to pozwolić, ale tak naprawdę ma takie prawo(szczególnie w przypadku dziecka do 2 lat). W dodatku jeśli naprawdę nie jest niezastąpiony w danym momencie.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry