reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Hej dziewczyny.
Co u was słychać.?
Która.już testowala?
Co porabiacie. ?
Jak się czujecie?
U mnie 21dc, owu tydzień temu, a ja dzisiaj mam jakiś dzień niemocy. Po śniadaniu zwymiotowałam (nie doszukuje się w tym żadnych objawów,bo na to zdecydowanie za szybko),jestem bardzo taka...bez energii dzisiaj, snuje się tylko. Nie wiem o co chodzi.
A jak u Ciebie sytuacja? :)

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie 21dc, owu tydzień temu, a ja dzisiaj mam jakiś dzień niemocy. Po śniadaniu zwymiotowałam (nie doszukuje się w tym żadnych objawów,bo na to zdecydowanie za szybko),jestem bardzo taka...bez energii dzisiaj, snuje się tylko. Nie wiem o co chodzi.
A jak u Ciebie sytuacja? :)

A z ciśnieniem masz wszystko ok ? Mnie też dziś niedobrze (nudności ciążowe minęły) i słabo mi, ból głowy. Ale u mnie to na niskie ciśnienie tak organizm reaguje.

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

A dzisiaj znowu pomyślałam, że jestem głupia bo planuję pracować w ciąży jak najdłużej się da - ci najmniej do końca sierpnia... A koleżanka (nie jest w ciąży) i co jakiś okres z większym nawalem pracy to L-4 a to tydzień, a to dwa... Człowiek to jest jednak głupi. Przez 8 lat pracy 3 dni L-4 miałam przy anginie ropnej...
To ja jestem takim samym typem człowieka. Ja na tyłku w domu nie usiedzę bezczynnie. Piona!

Ile się czeka.na wyniki badań ?
Krew mocz i takie co się w ciąży robi.
Zależy od laboratorium. U mnie w jednym laboratorium prywatnie jak robię to po 3h mam na internecie. Jak na NFZ to następny dzień max dwa dni później są wyniki u lekarza. Badania idę i tak pobierać nie zaraz po wizycie tylko jakiś tydzień przed następną wizytą żeby wyniki były świeże

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Do góry