reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
1520349822-124d1eacf762ea3e-aaaaaa.png

Dziewczyny co myślicie na temat tych temperatur ? Nie było owulacji w tym cyklu,nie ? :( Dodam , że owulacja w poprzednich cyklach była ok 15-17 dc . Chyba nie licze, że ten cykl będzie udany,w każdym razie temperatura na to nie wskazuje :(

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Część dziewczyny, wpadłam się pożegnać. Mąż odebrał ponowne wyniki, znowu brak plemników w nasieniu, prawdopodobnie to azoospermia. Przed nami multum badań by sprawdzić przyczynę. W najgorszym przypadku może być tak że Jego jądra w ogóle nie produkują plemników. A być może wystarcza tylko suplementy, choć szczerze w to nie wierzę.

Trzymam za Was wszystkie kciuki i gratuluję tym którym już się udało!
My zaczynamy myśleć o adopcji...

I nie mówcie mi że poronienie jest gorsze od tego co my teraz przeżywamy.....

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Przykro mi :(

Dziewczyny co myślicie na temat tych temperatur ? Nie było owulacji w tym cyklu,nie ? :( Dodam , że owulacja w poprzednich cyklach była ok 15-17 dc . Chyba nie licze, że ten cykl będzie udany,w każdym razie temperatura na to nie wskazuje :(

Na razie nic na to nie wskazuje niestety, ale może dopiero będzie. A śluz też obserwujesz? Bo skok powinien być dopiero jak śluz się zmieni z najlepszego w tym cyklu na gorszy.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Na razie nic na to nie wskazuje niestety, ale może dopiero będzie. A śluz też obserwujesz? Bo skok powinien być dopiero jak śluz się zmieni z najlepszego w tym cyklu na gorszy.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Tak też myślałam . Obserwuje, ale w tym cyklu jest go mało . Pozostaje czekać na rozwinięcie się akcji ;)

Pomyślę jutro, najwyżej pojadę, co mi szkodzi. ;)

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
Ja to23.03 bede testowac. Dzien przed pierwszymi urodzinami corki :p mam nieregularne cykle wiec ciezko stwierdzic kuedy @ ma przyjsc wiec tak "na oko" musze robic.. srednio co miesiac xP

Ja to23.03 bede testowac. Dzien przed pierwszymi urodzinami corki :p mam nieregularne cykle wiec ciezko stwierdzic kuedy @ ma przyjsc wiec tak "na oko" musze robic.. srednio co miesiac xP
Ja bede testowac 3 dni po trzynastych urodzinach corki czyli 28 03.oby byly 2 kreseczki bo dzieciaki bardzo chca miec jeszcze rodzenstwo.trzymam kciuki za ciebie

Trzymam kciuki za was dziewczyny!
Za wszystkie trzymam kciuki i życzę jak najszybszego zajścia w ciążę! <3
Zmierzyłam temperaturę i znowu mam 38,4 ... Tak więc grzecznie kolejna dawka paracetamolu.

reklama

Moim zdaniem owulacja jeszcze moze byc .tymbardziej obserwuj swoj organizm.u ciebie duze wahania temperatur u mnie totalny spokój.zobaczymy jak dalej bedzie.
Link do: Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend

Do góry