reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
No to w skrócie reszta historii;) po antybiotykoterapii zaczęłam mieć krwotoki z jelita, nabawiłam się anemi. Na cudownym badaniu jakim jest kolonoskopia dowiedziałam się że mam polipy takiej wielkości jak u 60 letniej kobiety w tym jeden był naczyniakiem i jak pękał, mogła z niego nawet szklanka krwi się wylać(polipy rośnie ok 20-30 lat) dobrze, że miałam lek nasenny, bo podobno zwołali pół przychodni, bo to taki ciekawy przypadek:o (a wiadomo jak to badanie wygląda, gdybym nie spała to chyba bym się spaliła ze wstydu;) na szczęście miałam zabieg i to już za mna:) to druga część mojej wyboistej drogi do dzidziusia;)
Witaj i pisz co tylko będziesz chciała :). No troszkę ci życie już dokopało, ale mam nadzieje, że to już koniec trudnościsci i szybko doczekasz się dzidziusia za co trzymam kciuki i kibicuje ✊✊✊

reklama
Aaa! Tez bym mleka z czosnkiem nie wypila xD mąż takie pije jak chory. Fuj.
Interpunkcje zawaliłam bo jadlam duzo czosnku ale w potrawach i taki bezzapachowy w tabletkach a mleko pilam z miodem i masłem ;-)
A może masz za sucho? U nas w nocy nawilzacze chodzą bo inaczej zle sie spi.

o dokladnie! Ale doczytalam ze @Migdalove w okolicznym sklepie nie ma :-(

.
Właśnie zastanawiamy się nad pochłaniaczem wilgoci bo strasznie na ścianach wychodzi, stary dom, beznadziejna elewacja, w sumie brak porządnej elewacji bo tylko tynk... Od wiosny zaczynamy dalej remont.
Właśnie jem kanapkę z pasztetem i czosnkiem, pali okrutnie ale wytrzymam. :D

Dziewczyny, @ brak a byłam pewna że dziś dotrze, bo testy białe. Poza tym owulacyjnym i żałuje ze go zrobiłam. Wczoraj po przytulanku miałam zabarwiony papier na różowo i byłam pewna ze z rana mnie zaleje. Co to mogło być powodem?

Witaj i pisz co tylko będziesz chciała :). No troszkę ci życie już dokopało, ale mam nadzieje, że to już koniec trudnościsci i szybko doczekasz się dzidziusia za co trzymam kciuki i kibicuje ✊✊✊
No niestety zdrowie nie jest moja mocną stroną od dziecka, ale mam za to szczęście w życiu do ludzi. Mam cudownego męża, rodzinę:) zresztą życie nauczyło mnie żeby patrzeć na to co dobre:) mimo kompletu chorób to nie są one śmiertelne, mam dwie ręce, dwie nogi, wszystkie zmysły :) jest dobrze:)

Właśnie zastanawiamy się nad pochłaniaczem wilgoci bo strasznie na ścianach wychodzi, stary dom, beznadziejna elewacja, w sumie brak porządnej elewacji bo tylko tynk... Od wiosny zaczynamy dalej remont.
No to chyba za suche powietrze Ci nie grozi ;p
Smacznego ;-)
Dziewczyny, @ brak a byłam pewna że dziś dotrze, bo testy białe. Poza tym owulacyjnym i żałuje ze go zrobiłam. Wczoraj po przytulanku miałam zabarwiony papier na różowo i byłam pewna ze z rana mnie zaleje. Co to mogło być powodem?

Moze po prostu za wcześnie na test?

No niestety zdrowie nie jest moja mocną stroną od dziecka, ale mam za to szczęście w życiu do ludzi. Mam cudownego męża, rodzinę:) zresztą życie nauczyło mnie żeby patrzeć na to co dobre:) mimo kompletu chorób to nie są one śmiertelne, mam dwie ręce, dwie nogi, wszystkie zmysły :) jest dobrze:)
Super podejscie ;-) zazdroszcze bo ja wieczna pesymistka :p

Zwirki do kota super chlonią wilgoć ;). Zdrówka życzę i leć na betę :p

reklama
No to chyba za suche powietrze Ci nie grozi ;p
Smacznego ;-)

Moze po prostu za wcześnie na test?
Ale za to przez tą wilgoć robi się grzyb, niby myjemy ścianami tymi specifikami ale dalej wyłazi jak tylko deszcz popada, a teraz jak wróciła plusowa temperatura to dramat jest.

Do góry