reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Trzymam kciuki za was dziewczyny!
Za wszystkie trzymam kciuki i życzę jak najszybszego zajścia w ciążę! <3
Zmierzyłam temperaturę i znowu mam 38,4 ... Tak więc grzecznie kolejna dawka paracetamolu.

Dziekuje ;-)
Dopadlo Cie cholerstwo :-( ja ostatnio fatalnie sie czułam ale czosnek miod i mleko pomogly ;p bez lekow sie obeszlo ale nie mialam temperatury.. jeszcze raz zdrowka!:*

reklama
Dziekuje ;-)
Dopadlo Cie cholerstwo :-( ja ostatnio fatalnie sie czułam ale czosnek miod i mleko pomogly ;p bez lekow sie obeszlo ale nie mialam temperatury.. jeszcze raz zdrowka!:*
Zaraz będę miała dostawę miodu, o ile w sklepie wioskowym będzie... Jednak mikstury tej z mlekiem nie ruszę. :D Jak byłam mała to mama robiła mi kanapki z pasztecikiem i wkrojonym drobniutko czosnkiem. Zrobię sobie herbatę z sokiem malinowym, cytryną i miodem jeśli będzie. Już myślałam, że mi przejdzie a tu znowu to samo. Może za ciepło mam w pokoju...

Polecam imbir do herbatki.ma dzialanie antywirusowe antybakteryjne antygrzybicze oraz rozgrzewa.Pije sobie tak juz kilka lat i nie choruje.

Zaraz będę miała dostawę miodu, o ile w sklepie wioskowym będzie... Jednak mikstury tej z mlekiem nie ruszę. :D Jak byłam mała to mama robiła mi kanapki z pasztecikiem i wkrojonym drobniutko czosnkiem. Zrobię sobie herbatę z sokiem malinowym, cytryną i miodem jeśli będzie. Już myślałam, że mi przejdzie a tu znowu to samo. Może za ciepło mam w pokoju...

Teraz taki chorobowy czas ... my mamy raczej chłodno w mieszkaniu, a mnie też już od tygodnia coś rozkłada - raz jest lepiej, raz gorzej... myślę, że już mi przechodzi, a następnego dnia znowu wraca. Niby nic konkretnego mi nie ma, ale nie wiem czy w końcu mnie coś rozłoży czy odpuści mi tym razem ;p Tyle, że u mnie w pracy na około wszyscy chorzy, więc wcale się nie ździwię jak mnie w końcu dopadnie konkretniej.
Zdrówka!

No baby jogger fajny ale jako wozek drugi troche za drogi xD na codzien mamy Bebetto Nico. Teraz chyba kupie Lionelo Emma Plus
Fakt, był drogi jak kupowaliśmy 7 lat temu. Ale był wart swojej ceny. Jeździł w nim od momentu jak dobrze siedział i był kupiony głównie dlatego, że kiedyś jadąc przodem w kierunku jazdy tak się wystraszył wielkiego drzewa, że wracałam na sygnale z nim na rękach. Ludzie do okien podchodzili co się dzieje, tak krzyczał i nie mógł się uspokoić. No i podróż samolotem się szykowała. Mogę szczerze polecić. Ale jeśli ma to być wózek dodatkowy, to rzeczywiście może coś tańszego znajdziesz. Albo spróbuj po lombardach pochodzić, noże trafisz coś fajnego i niezniszczonego.
Część dziewczyny, wpadłam się pożegnać. Mąż odebrał ponowne wyniki, znowu brak plemników w nasieniu, prawdopodobnie to azoospermia. Przed nami multum badań by sprawdzić przyczynę. W najgorszym przypadku może być tak że Jego jądra w ogóle nie produkują plemników. A być może wystarcza tylko suplementy, choć szczerze w to nie wierzę.

Trzymam za Was wszystkie kciuki i gratuluję tym którym już się udało!
My zaczynamy myśleć o adopcji...

I nie mówcie mi że poronienie jest gorsze od tego co my teraz przeżywamy.....

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo mi przykro i szczerze współczuje.... Mimo wszystko życzę sukcesów w leczeniu i nie poddawajcie się. A adopcja w takiej sytuacji to bardzo dobre rozwiązanie. Kilka osób z mojego otoczenia adoptowało dzieciątka, a nawet bliźniaki :) Wszystkiego dobrego!
Witam, zadko pisze bo ciezko mi sie przelamac abu sie tak uzewneczniac noi mialam sie nie wkrecac, ale czytam was i jestem z wami myslami. Mam miesniaka i zazwyczaj tuz po owoluacji plamilam juz az do miesiaczki. A w tym cyklu nic byl moment ze sutki staly jak szalone noi zaczelam sie wkrecac ze sie moze udalo. Okres powinien byc lada dzien brzuch zaczyna bolec jak na okres, bola plecy. Ach....
Trzymam kciuki ✊✊✊
Kochane dziszius u mnie nadal WALCZY!!! jestem w szoku. Krwawilam tydzien obficie ze skrzepami. A dzis na kontrolnym usg pojawil sie maluszek z bijacym sercem!!!
Piękne wieści kochana! Trzymajcie się mocno i nie puszczajcie! Trzymam mocno ✊✊✊

Ostatnia edycja:
reklama
Aaa! Tez bym mleka z czosnkiem nie wypila xD mąż takie pije jak chory. Fuj.
Interpunkcje zawaliłam bo jadlam duzo czosnku ale w potrawach i taki bezzapachowy w tabletkach a mleko pilam z miodem i masłem ;-)
A może masz za sucho? U nas w nocy nawilzacze chodzą bo inaczej zle sie spi.

Polecam imbir do herbatki.ma dzialanie antywirusowe antybakteryjne antygrzybicze oraz rozgrzewa.Pije sobie tak juz kilka lat i nie choruje.
o dokladnie! Ale doczytalam ze @Migdalove w okolicznym sklepie nie ma :-(

.

Do góry