Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciążowe, ale i tak jestem pewna na 80% ze nic z tego... chyba dopóki nie zrobimy badań nasienia, nie bede wiedzieć co i jak... matko czemu to wszystko musi być tak skomplikowane a używam tych samych testów i jestem zadowolonaCiążowe sny???
Ja oczekuje niecierpliwie @ i czas na kolejny cykl starań Juz sie przygotowalam i kupilam Link do: 50 TESTY OWULACYJNE + 10 TEST CIĄŻOWY czułe 10mIU
zawsze uzywalam plytkowe strumieniowe itp. Tym razem pobawie się w paskowe. tamte mnie zawodzily to moze te beda mi bardziej sluzyc.
To tak jakbym widziała siebie. Tyle ze ja nie pije. Nieregularne jedzenie, zdrowo tez nie jest , bo zawsze na szybko coś, mało snu, praca czesto po 12h...Myślę ze jak to witaminy to nie zaszkodzi. Zwlaszcza ze zdrowego trybu nie prowadzi. Praca praca je nieregularnie, piwko i malo snu.
Dziewczyny musicie mi pomóc...kupiłam testy owulacyjne i z cZystej ciekawości jak się je robi i jak to wygląda zrobiłam sobie już 3 testy. Dzisiejszy wyszedł dość z mocną kreską a jestem w 7 dniu cyklu...nie wiem czy to już owulacja się zbliża czy moŻe źle odczytuję kreski...moje cykle mają średnio 24-25 dni. Nie chcę zmarnować kolejnego 3 cyklu starań...doradzcie mi
Są coraz wyraźniejsze, ale to jeszcze nie to. Musza być mega czerwone, testowa może być nawet bardziej niż kontrolnaDziewczyny musicie mi pomóc...kupiłam testy owulacyjne i z cZystej ciekawości jak się je robi i jak to wygląda zrobiłam sobie już 3 testy. Dzisiejszy wyszedł dość z mocną kreską a jestem w 7 dniu cyklu...nie wiem czy to już owulacja się zbliża czy moŻe źle odczytuję kreski...moje cykle mają średnio 24-25 dni. Nie chcę zmarnować kolejnego 3 cyklu starań...doradzcie mi
Tez właśnie myśle czy nie dać na własna rękę narazie kwasu i jeszcze był jakiś suplement, dziewczyny polecamy, na f, kurde nie pamietam nazwyDziewczyny ja mam pytanie. Czy wasi partnerzy zazywaja jakies witaminy bez konsultacji z lekarzem? Rozmawialismy z mezem ze oprocz mojego kwasu foliowego on tez moglby sie wspomoc tak dla pewnosci tego drugiego cyklu. Jeśli nie wyjdzie nam do 4 cykli pomyślimy o wizycie u specjalisty.