reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
W 10dpo i miałam 27,77 a powtarzałam w 13dpo i już było 163,50. Właśnie wychodzę do pracy i po drodze skocze na ostatnia betę dla świetego spokoju [emoji846]
Kurde to jadę dziś ! BO mnie moja niepewna psychika już męczy, chce wiedzieć czy tak czy nie. Wolę wiedzieć,że nic nie wyszło niż żyć nadzieją, to nie dla mnie :)a mam dziwne uczucie ale jeśli się okaże,że nie ma dzidzi to znaczy,ze moj organizm nieźle fiksuje :laugh2:

reklama
Coś ogarniemy. :) w czwartek będę dzwonić i umawiać na badanie. Kiedyś w końcu trzeba je zrobić. :)
My dzisiaj umawiamy.... czekaliśmy do owulacji żeby wiedzieć kiedy możemy się umówić. Mam nadzieję, że będzie termin na koniec przyszłego tygodnia.

Dziewczyny.... Irenka i Mami_ami postarajcie się myśleć pozytywnie, jeszcze jest duuuuza szansa. Serio. Większości dziewczyn pozytywny test wychodzi w terminie a czasem nawet po terminie @, zależy kiedy była implantacją, a może być przecież później, prawda??? [emoji846][emoji846] prawda. Także nosy do góry i czekamy na II kreski razy 2 [emoji846] A ......,powiem Wam coś, pewnie pomyślicie, ze jestem stuknięta, ale gdzieś przeczytałam jakiś artykuł o afirmacji, a ze sama jestem po psychologii, mimo, ze e zawodzie nie pracuje to trochę w głowie mi zostało i powiem Wam, ze jednak nasze nastawienie, podejście, generalnie psychika wiele znaczy...., No wiec,(tak, wiem, wiem, ze się nie zaczyna zdania od no wiecc, ale..) w tym cyklu od samego początku, nawet jak byłam zła, wkurzona czy tez zdołowana to tak raz-dwa razy dziennie powtarzałam sobie, ze jestem happy, jestem zdrowa i płodna jak królik i ze ja już jestem w tej ciąży i koniec kropka....generalnie taki przekaz to miało. Pewnie pomyślicie sobie, ze jestem nawiedzona ale ... co mi tam [emoji846] jakos lepiej mi było mimo, ze paradoksalnie chciałam umawiać się na monitoring kolejnego cyklu.., i weź tu zrozum kobietę [emoji846]
Jesteś druga, która o tym pisze. W sensie o afirmacji, może nie jest to takie głupie. Chyba spróbuję, a nóż widelec pomoże ;)
I nie, nie uważam, że jesteś nawiedzona;) a psychologia to super kierunek studiów :tak: kciuki za przyrost✊✊✊✊
Cześć, ja dzis czekam juz tylko na @[emoji30] temperatura w ostatnie dni dawala mi taka nadzieje a dzis elegancko polecialaaa w dół [emoji30]ehh
A długo mierzysz temperaturę? Każdy organizm jest inny, podobno dopiero po 3 pełnych cyklach mierzenia można wyciągać wnioski. Dużo spadła ta temperatura?? Tak całkiem na łeb na szyję??

Dzisiejszy test czułosc 25. Lece na betę
Piękny tescik:) leć na betę! Jestem pewna że będzie piękna :tak:✊✊✊✊✊

Dzisiaj ma być i dosyć mocno organizm daje mi znać o tym. [emoji23]
A fu, a fu okresie odejdź!!! Afirmacja - jestem w ciąży, jestem w ciąży!! A tak serio to oby nie przyszla✊✊✊✊

My dzisiaj umawiamy.... czekaliśmy do owulacji żeby wiedzieć kiedy możemy się umówić. Mam nadzieję, że będzie termin na koniec przyszłego tygodnia.

Jesteś druga, która o tym pisze. W sensie o afirmacji, może nie jest to takie głupie. Chyba spróbuję, a nóż widelec pomoże ;)
I nie, nie uważam, że jesteś nawiedzona;) a psychologia to super kierunek studiów :tak: kciuki za przyrost[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

A długo mierzysz temperaturę? Każdy organizm jest inny, podobno dopiero po 3 pełnych cyklach mierzenia można wyciągać wnioski. Dużo spadła ta temperatura?? Tak całkiem na łeb na szyję??

Piękny tescik:) leć na betę! Jestem pewna że będzie piękna :tak:[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

A fu, a fu okresie odejdź!!! Afirmacja - jestem w ciąży, jestem w ciąży!! A tak serio to oby nie przyszla[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Mierze 5cykl, spadła całkiem calkiem zupelnie tak jak w poprzednich cyklach wiec juz wiem co bedzie [emoji57][emoji849]

Kurde to jadę dziś ! BO mnie moja niepewna psychika już męczy, chce wiedzieć czy tak czy nie. Wolę wiedzieć,że nic nie wyszło niż żyć nadzieją, to nie dla mnie :)a mam dziwne uczucie ale jeśli się okaże,że nie ma dzidzi to znaczy,ze moj organizm nieźle fiksuje :laugh2:

Jedz [emoji846][emoji846] trzymam kciuki za pozytywny wynik [emoji846] ja tez poszłam bo wolałam wiedzieć a nie żyć nadzieja

@Fleur86 zaczynam zaciskać kciuki za dobre wyniki badań, aczkolwiek jeszcze bardziej zaciskam za to zeby nie były Wam potrzebne [emoji173]️

Mnie brzuch jak na @ zaczął bolec jakieś 5 dpo i pobolewa tak do dzisiaj, chociaż od 2 dni zdecydowanie lżej, za to cycki massssssaaaaskra [emoji853]

P.S. Ciekawe co u Jotki? Wiecie może??
Ja myśle ze normalnie @ dostane, bo brzuch raz pobolewa, raz nie, o tyle dziwnie, ze piersi w ogóle nic... zawsze po owu już je czułam... No Jotka nic się nie odzywa :eek:

Miałam dziś (nie wiem jak go odebrać) ale dziwny sen... ze byłam w ciąży, był pozytywny test, poszłam siusiu a tam mnostwo białego sluzu i plamienia z krwi... duze czerwone plamy :szok: chyba zle to wróży...

Miałam dziś (nie wiem jak go odebrać) ale dziwny sen... ze byłam w ciąży, był pozytywny test, poszłam siusiu a tam mnostwo białego sluzu i plamienia z krwi... duze czerwone plamy :szok: chyba zle to wróży...
Ciążowe sny???

Ja oczekuje niecierpliwie @ i czas na kolejny cykl starań:p Juz sie przygotowalam i kupilam Link do: 50 TESTY OWULACYJNE + 10 TEST CIĄŻOWY czułe 10mIU

zawsze uzywalam plytkowe strumieniowe itp. Tym razem pobawie się w paskowe. tamte mnie zawodzily to moze te beda mi bardziej sluzyc.

reklama
@Fanka Kadry to trzymam kciuki za pozytyw! Masz rację lepiej wiedzieć niż żyć niepewnością. ✊✊✊
@Kaamilaaa no to już masz pojęcie :( oby jednak tym razem było inaczej! Jak dziewczyny zawsze tu piszą, dopóki nie ma @ jest nadzieja!
@ForgetMeeNot dzięki Kochana❤️ aczkolwiek badania i tak zrobimy, ale fakt, fajnie byłoby gdyby się w ogóle nie przydaly;) powiem szczerze, że ciekawa ta owulacja. Jakaś taka inna... rano obudził mnie ból lewego jajnika i to taki porządny. Nawet w poprzednim cyklu z Letrozolem tak nie miałam?? Ale zdaje sobie sprawę, że są dwie opcje, albo pękł pęcherzyk, albo rośnie do jakiś niebotycznych rozmiarów. ..
@IrenaX oby nie przyszedł... ✊✊✊

Do góry